حجت الاسلام ابوطالب نصیری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین به موضوع مطالعه در بین مردم به خصوص جوانان وخانواده ها، گفت: اگر قشرهای جوان با دنیای کتاب انس بگیرند، نسبت به بسیاری از آسیب ها بیمه می شوند و اگر بخش مهمی از اوقات فراغت مردم ما با مطالعه و انس با کتاب اشباع شود، غنای فرهنگی و شکوفایی علمی صد چندانی خواهیم داشت و روابط اجتماعی از آسیب ها و ناهنجاری های بسیار مصون خواهد ماند.
استاد حوزه علمیه قزوین خاطرنشان کرد: مطابق با بیانات مقام معظم رهبری اگر ده ها کار موازی و موثر فرهنگی برای انس مردم با کتاب و مطالعه انجام دهیم باز هم کم است و هر چه قدر برای افزایش سرانه مطالعه تلاش کنیم باز هم کم کار کرده ایم.
وی از نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در میان شهروندان به عنوان یک ضرورت یاد کرد و نقش خانواده ها، آموزش وپرورش و سازمان ها را در ایجاد انگیزه و احساس نیاز به کتاب و کتابخوانی و ایجاد رفتاری به نام مطالعه میان مخاطبان در جامعه موثر ومهم دانست.
حجت الاسلام نصیری تصریح کرد: مطالعه یکی از اساسی ترین نیازهای بشر امروزی است، ولی متاسفانه با ورود تکنولوژی های جدید نظیر سایت ها و ... مطالعه کتاب به شدت پایین آمده است.
استاد حوزه علمیه قزوین تصریح کرد: ما باید کودکان و نوجوانان را از سنین پایین به مطالعه علاقه مند کنیم، چرا که در غیر این صورت افراد کتابخوانی در بزرگسالی نخواهیم داشت.
وی ادامه داد: می توان با ایجاد گروه های تخصصی با حضور اساتید صاحب نظر در موضوعات مختلف، کتاب هایی را که در موضوعات گوناگون چاپ و نشر می شود، بدون توجه به نویسنده آن را مورد نقد و بررسی قرار داد و کتاب های فاخر را در صدا و سیما و در زمان هایی که تعداد بینندگان زیاد است به مردم معرفی کرد.
گفتنی است، حجت الاسلام ابوطالب نصیری از سال ۱۳۷۸ وارد حوزه شده و تاکنون ۱۲ کتاب و ده ها مقاله را به رشته تحریر در آورده است.
انتهای پیام /.
نظر شما