به گزارش خبرگزاری «حوزه» از یزد، حجت الاسلام اخوان سیگاری، پیش از ظهر روز گذشته در جمع مسئولان مدارس علمیه حضرت زینب(سلام الله علیها) و حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) یزد با اشاره به دو نوع فضیلت در انسان ها اذعان داشت: انسان ها می توانند بعضی از فضایل اکتسابی مانند سخاوتمندی، خوشرویی، اهل عبادت بودن را با تلاش وکوشش بدست آورند و بعضی از فضایل همچون دختر یا همسر امام بودن غیر اکتسابی است و در واقع لطفی از طرف خداوند متعال برای بعضی از بندگان خاص می باشد.
استاد حوزه در بیان شخصیت والای حضرت زینب(سلام الله علیها)، ادامه داد: فرزندی حضرت زهرا(سلام الله علیها) و امیرالمومنین علی(علیه السلام)، عنایتی بزرگ از طرف خداوند و فضیلتی غیر اکتسابی برای این بانوی بزرگ محسوب میشود.
وی اضافه کرد: بررسی ابعاد علمی، سیاسی، فردی و اجتماعی، شخصیت حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) نشان می دهد ایشان از یک جهت شخصیتی کامل، نزدیک معصوم و در عین حال انسانی است که در شرایط بحران، تمام مسیر را به درستی پیموده و آن را مدیریت کرده است.
استاد حوزه، راه صلاح و رستگاری جامعه را دو عنصر بصیرت و صبر دانست و افزود: یکی از ویژگی های بارز حضرت زینب(سلام الله علیها) که می توان در تبلور آن در عنصر وجودی خود تلاش کرد، اخلاص و فدا کردن تمام وجود خود برای خدا بود. ایشان در راه ولایت، اهداف بزرگ دین اسلام و مسیر حق، با بصیرت، روشنگری و ایستادگی از هیچ تلاشی در این را ه فروگذاری نکردند.
حجت الاسلام اخوان سیگاری در پایان با توصیه به صبر زیبا در همه مراحل زندگی، تصریح کرد: گاهی حوادثی که به ظاهر بلا و سختی است و سبب رنجش خاطر و شکوه میشوند برای اولیاء الهی نه تنها ناراحت کننده نیست، بلکه به دیده زیبایی و جمال به آن نگریسته چنان که حضرت زینب(سلام الله علیها) پس از تحمل سختیها و مصائب بسیار بر او و خاندانش فرمودند: «ما رایت الا جمیلا».
وی در پایان تأکید کرد: همین ابعاد معنوی حضرت زینب(سلام الله علیها)، شخصیتی جامع و بی نظیر از ایشان ساخته و به عنوان یکی از بهترین الگوهای صبر ومقاومت برای تمام زنان و مردان به شمار میرود.
انتهای پیام
نظر شما