به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا برته در نشستی با رئیس مرکز رسانه آستان قدس رضوی که در حاشیه بازدید از خبرگزاری حوزه برگزار شد، اظهار داشت: حوزه در عرصه رسانه دچار تحول است و آرام پیش میرود و این به دلیل جنس نهادی چون حوزه است.
وی تصریح کرد: براین اساس، حوزه تحول را در چند مجال براساس یک خط سیر منطقی شروع کرده است که عمل و کنشگری رسانهای از رصد دقیق به مسائل و نظام آسیبها شروع میشود و براساس آن پروژه تولید کلید میخورد. سپس سناریوی مسیر و گفتمانسازی، جریانسازی خبری و سازمان نشر و بعد، رصد برای بازخوردگیری جلو میآید و این چرخه حلزونی شکل میگیرد. براساس این الگوی منطقی، مجموعه دارای ۴ مدیریت رصد و تولید، فضای مجازی، مدیریت خبر و اطلاع رسانی، مدیریت رسانه می باشد که با انتشار اخبار دوباره به چرخه رصد برمیگردد.
مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه عنوان کرد: اینجا اولین صف محوری حوزه است که با این نظام منطقی شکل میگیرد، به گونهای که خودشان هم ستاد و هم صف هستند؛ یعنی هم سیاستگذاری و هم اجرا میکنند. در اینجا سه شورای سیاستگذاری و فضای مجازی است که اعضای شورای عالی فضای مجازی، ابرنهادهای سیاستگذار و صاحبان تصمیمگیری عضو هستند.
وی بیان کرد: شورای رسانه در اینجا شکل گرفت که برخی از فقها عضو هستند. ستاد رصد شکل گرفته و کارش رصد حوزه و روحانیت و دین و دینداری در عرصههای ملی و بینالمللی است که به تولید محصولاتی علمی و رسانه ای میانجامد.
حجتالاسلام والمسلمین برته با بیان این که در فضای بینالمللی عقب هستیم گفت: ۳۷ درصد بودجه یکی از جریانهای تأثیرگذار در جهان، برای رسانه است . داخل کشور در سال ۹۷، تعداد ۷ میلیارد دقیقه تماشای فیلم با اکانت در ماه داشته ایم و با سیاستگذاری که می شود متاسفانه در این عرصه با محتوای دینی فاصله زیادی داریم.
وی تصریح کرد: در فضای رسانهای تولیدات و جریانسازیها و شبکه فضای مجازی حرف اول را میزند و باید تجربیات در عرصه بینالملل به اشتراک گذاشته شود.