به گزارش سرویس بینالملل خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین سید مناظرحسین نقوی دبیر الجواد فاوندیشن هندوستان با اشاره به اقدامات انجام شده جهت برگزاری پرشور ایام فاطمیه در مناطق مختلف هندوستان گفت: ستاد فاطمیه الجواد فاوندیشن جهت برگزاری عزای فاطمیه سال ۲۰۲۱ کارهای خود را آغاز نموده است تا بتواند با احسن وجه در سراسر هندوستان برگزار نماید. با هیئت های مذهبی در حال ارتباطات است و با مبلغین فعال و علمای کرام جلسات شروع نموده است که تا بتوند با شکوه در مختلف شهر های هندوستان برگزار نماید
وی افزود: در هندوستان قبل از این حرکت فاطمیه، عزاداری حضرت زهرا(س) مخصوص به زنان هندوستان بوده است آن هم خیلی مختصر در مکانهای مختلف هندوستان برگزار می شد و در بین مردم هم خیلی کم برگزار می شد اما بعد از سفارش مراجع کرام برای برگزاری دهه فاطمیه در هندوستان نیز از طرف الجواد فاوندیشن این حرکت از سال ٢٠٠٦ میلادی آغاز شد.
حجتالاسلام والمسلمین نقوی ادامه داد: در سال های اولیه خیلی با زحمت عزاداری حضرت زهرا (س) را بین مردم راه انداختیم، تا دو یا سه سال برای این حرکت اداره الجواد فاوندیشن زحمات های فراوان کشید تا توانست عزاداری بی بی دو عالم را بین مردم شیعه و مسلمان به درستی برگزار کند. در سال های اولیه حتی روزنامه های مسلمانان نیز از نوشتن کلمه ((شهادت)) بی بی دو عالم خودداری می کردند اما با تلاش های زیاد و زحمات فراوان این سد هم شکسته شد و در حال حاضر چندین سال است تمام روزنامه های هندوستان اعم از شیعه و سنی و هندو در ایام شهادت حضرت زهرا(س) در نوشتن کلمه «شهادت» و زندگینامه آن حضرت از یکدیگر سبقت می گیرند.
وی افزود: برای برگزاری عزاداری نیز توسط الجواد فاندیشن زحمات فراوان کشید تا هیئت های مذهبی و علمای و مردم را برای برگزار کردن ایام سوگواری بی بی دو عالم تشویق نماید تا آنها در این جنبش شرکت چشمگیر نمایند. و بحمد الله در این امر نیز موفق شدیم تا عزاداری خاتون جنت را در گوشه و کنار این کشور برسانیم.
حجتالاسلام والمسلمین نقوی خاطرنشان کرد: اداره الجواد فاوندیشن از سال های اول تا کنون در هشتاد مکان مختلف هندوستان عزای فاطمیه را برگزار می نماید و در تمام مکان ها اقدام به اعزام روحانیون نیز می نماید و در کنار عزاداری فاطمیه برگزاری سمینارهای بین المللی سیره حضرت زهرا( ع) نیز اقدام نموده است.
وی ادامه داد: از سال ٢٠٠٨ اقدام به برگزاری سمینارها نموده ایم که در مرکز ایالت های هندوستان در هر سال این سمینار برگزار می شود تا مردم آن ایالت از سیرت پاک حضرت زهرا(س) به خوبی با خبر شوند. در این سمینارها مقامات بالای سیاسی و فرهنگی و علمی هندوستان شرکت می نمایند. در یکی از سمینارهای سیرت حضرت زهرا (ع) دختر امام راحل نیز به عنوان مهمان ویژه حضور داشتند. در تمام سمینارها وزرای هندوستان و معاونین رئیس جمهور هندوستان و سر وزیر آن ایالت شرکت می نمایند و از زبان خود فضائل و مناقب بی بی دو عالم را بیان می کنند.
حجتالاسلام والمسلمین نقوی خاطرنشان کرد: یادداشت های شخصیت ها به زودی منتشر خواهد شد و برای نگهداری در تمام کتابخانه های دانشگاهی و مراکز علمی و سیاسی ارسال خواهد شد که انشاالله تا ظهور حضرت بقیه الله الاعظم در اذهان مردم فرا ملیت ها ماندگار و زنده خواهد ماند.
این مبلغ فعال هندوستانی یادآور شد: از سال ٢٠١٥ جنبشی از طرف دبیر الجواد فاوندیشن شروع شده است که در یکی از شبکه های معروف جهانی به نام (( Zee Salam )) خطبه خوانی توسط یکی از علمای اهل سنت و بیان سیرت حضرت زهرا (ع) توسط دانشمندان شیعه و سنی شروع شده که در سال گذشته مورد استقبال میلیون ها نفر در جهان قرار گرفت.
وی در پایان گفت: تمام این تلاش ها با یاری مومنین و خیرین محبان حضرت زهرا(ع) امکان پذیر شده است و خواهد بود و امسال نیز مثل سال های قبل در تمام نقاط های هندوستان برگزار خواهد شد.