امیرحسینشریفی، تهیهکننده سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرگزاری حوزه، اظهار کرد: برای دستیابی به سبک زندگی ایرانی - اسلامی تنها نباید به الگوهایی که بارها تکرار شدهاند اکتفا کرد، بلکه باید در این حوزه مسیرهای جدید نیز شناسایی شود تا بتوان جذب مخاطب بیشتری کرد. دلیل این امر نیز روشن است. در هر دهه سلیقه مخاطبان تغییر میکند چون نسل جوان وارد جامعه شده و هر نسل برای خود نیازهای خاص دارد.
وی افزود: در پرونده کاری من، سریالهای بسیاری وجود دارد که اکثراً موضوع آنها جوانان و خانوادهها هستند، اما اگر به کارهایم نگاه کنید متوجه خواهید شد نگاه به موضوعات خانوادگی در هر یک از سریالهایم شکلی متفاوت دارد. این رویکرد باید در همه تولیدات تلویزیونی مد نظر قرار گیرد.
تهیهکننده فیلم سینمایی «اشک سرما» گفت: اگر میبینیم برخی از تولیدات نتوانستند آنگونه که باید سبک زندگی ایرانی - اسلامی را تبلیغ کند دلیلش را باید در دو عامل باید جستجو کرد. بخش اول فیلمنامه است تا زمانی که یک متن قوی برای یک اثر خانوادگی وجود نداشته باشد آن کار نخواهد توانست موفقیتی کسب کند. در مرحله بعد تهیهکننده و کارگردان هستند که کیفیت یک کار را رقم میزند و در نهایت انتخاب گروه بازیگران یکی دیگر از عوامل موفقیت آثار نمایشی است.
وی با انتقاد از تولیدات شبکه نمایش خانگی اظهار کرد: متاسفانه آثاری که به اسم سریال، وارد شبکه نمایش خانگی میشود به نظرم چندان دغدغه فرهنگ و مسائل دینی را ندارند، والا حداقل در ظاهر میتوانستیم شاخصههای ارزشی را در آن کارها ببینیم، اما در اکثریت تولیدات این حوزه آن چه اهمیت دارد سودآوری است که برای کار به دست میآید.
شریفی متذکر شد: به نظرم در این حوزه، باید نظارتهای دقیقی صورت گیرد این نظارتها هم باید در بحث فنی آثار باشد هم در سرمایههایی که وارد این حوزه میشود تا خدای نکرده، معضلاتی چون پول شویی عرصه نمایش را به آلودگی نکشاند.
وی در پایان درباره سینما نیز گفت: متاسفانه با شیوع بیماری کرونا سینما به تعطیلی کشیده شد، اما قبل از آن در هنر هفتم هم دغدغه کارهای ارزشی را چندان شاهد نبودیم آنجا نیز آنچه اهمیت داشت مسائل و سودآوری مادی بود، اما امیدوارم با بازگشایی سینماها و با نظارت های دقیقی که در این حوزه انجام میشود فیلمهای سینمایی ما بار دیگر به سمت ارزشهای دینی و ملی سوق پیدا کند.
انتهای پیام