به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ملانوری امروز در دومین روز از اجلاسیه مدیران استانی حوزه های علمیه با معاونان و مدیران ستادی که به صورت مجازی در سالن آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه های علمیه در قم برگزار شد، با اشاره به رویکردهای جدید این معاونت گفت: تقویت رویکرد ستادی و واسپاری امور صفی مانند فعالیت های پژوهشی در نقد وهابیت و...؛ اهتمام ویژه به مسئله مسجد و رتبه بندی مساجد، تعامل سازنده با نهادهای تبلیغی براساس طرح آمایش از جمله این فعالیت ها است.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه افزود: در عرصه تبلیغ سعی شد با دفتر تبلیغات، سازمان تبلیغات اسلامی و سایر نهادها تبلیغی، تعاملی در بحث اعزام و دستورالعمل مربوطه، کارهای که از سوی نهادها انجام نمی شود و فعالیت هایی که هیچ نهادی به سمت آن نمی رود، صورت گیرد. این امر در بحث فرق و ادیان و آموزش و تبلیغ هم در حال پیگیری است.
حجت الاسلام والمسلمین ملانوری گفت: تقویت و توسعه تبلیغ تخصصی برای قشرهای خاص و مناطق خاص، محور دیگر فعالیت در این معاونت است. با همه سازمان ها و نهادها گفت و گوهایی صورت گرفته و با بعضی از نهادها مانند کمیته امداد به نتایج خوبی در امر تبلیغ رسیده ایم که مهمترین آن تحت پوشش قرار دادن خانواده های این کمیته است.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه، افزود: محور دیگر بحث ارتباط با گروه های تبلیغی و جهادی است.
وی بیان داشت: از دیگر محورها می توان به اعطای مجوز به ۵۵۰ گروه تبلیغی و فعال شدن ۲ هزار مبلغ تبلیغی و ۴ هزار مبلغ دیگر در بحث تبلیغ فضای مجازی، توجه به حاشیه شهرها با حضور مبلغین، ساماندهی امور دانش آموختگان، پیگیری نظام مند برای حضور مبلغین با حضور ۴ هزار نفر در مدارس طرح امین، فعال سازی مرکز تربیت مبلغ معلم با حضور ۴۵ نفر، طرح خدمات شهریه و بررسی تخصصی تبلیغ و طرح ها با برگزاری ۴ وبینار اشاره کرد.
نظر شما