به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام سیدحسن حسینی گفت: طرح تکریم چهره های قرآنی حوزوی با هدف ایجاد بستر معرفی و الگوسازی از برجستگان قرآنی و استفاده هر چه بیشتر طلاب از متخصصان و کارشناسان کلام وحی جهت تعمیق مفاهیم تعالیبخش آن برگزار میشود.
وی افزود: ازاین رو مدیریت قرآن و حدیث معاونت تهذیب و تربیت حوزههای علمیه در راستای ایجاد اشتیاق و حرکت عمومی برای انس با قرآن کریم، و با عنایت به فرمایش مقام معظم رهبری مدظله العالی: " اگر بخواهید قرآن در خانهها، بین بچهها، بین بزرگها، بین زنها و مردها رواج پیدا کند، بایستی قهرمانان قرآنی را احترام کنید " یکی از برنامه های رزمایش تهذیبی و تربیتی را «شناسایی و تکریم از چهره های قرآنی استانی» قرار داده است که دستورالعمل اجرایی آن به مدیریت حوزه های علمیه سراسر کشور ابلاغ شد.
حجت الاسلام سیدحسن حسینی در تعریف چهره قرآنی افزود: چهره قرآنی از میان پیشکسوتان، اساتید و مدرسان آموزش قرآن در رشته قرائت، حفظ، مفاهیم و تفسیر، مؤلفان و محققان قرآنی، مترجمان و مفسران قرآن، حائزان رتبه های برتر ملی و بین المللی در رشتههای قرائت، حفظ و تفسیر قرآن، ناشران قرآن، مروجان جلسات قرآنی، حائزان دریافت مدرک تخصصی درجه یک و دو حفظ قرآن کریم می باشند که مطابق شاخص ها، امتیازات و اولویت های مندرج در فرم ارسالی با تأیید اعضای دارالقرآن حوزه های استانی انتخاب میشود.
زمان شناسایی و تکمیل و ارسال فرم معرفی چهره های قرآنی در استانها از ۰۷/۱۱/۱۳۹۹ تا ۰۷/۱۲/۱۳۹۹ میباشد و زمان برگزاری مراسم تکریم در بازه زمانی ۰۷/۱۲/۱۳۹۹ تا ۲۱/۱۲/۱۳۹۹ مصادف با میلاد امیرالمومنین علی علیهالسلام تا مبعث پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله در مدیریت های استانی حوزههای علمیه سراسرکشور برگزار می گردد.
وی در ادامه افزود: این اولین دوره تکریم چهره های قرآنی حوزوی است و پس از برگزاری با ارزیابی آن در سالهای آینده با قوت بیشتری برگزار خواهد شد.
مدیر قرآن و حدیث ضمن تأکید بر لزوم مطالعه دقیق دستورالعمل ابلاغی اضافه کرد: از نظرات و پیشنهادات در جهت رشد و ارتقاء برنامه های قرآنی و حدیثی حوزه های علمیه استقبال می کنیم.
وی اظهار امیدواری کرد که ان شاءالله با عنایت بزرگان و حمایت مسئولان، شاهد پیشرفت بیش از پیش حوزه های علمیه در زمینه انس با قرآن کریم باشیم.