حجتالاسلام رضا اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در شهرکرد با اشاره به اجرای طرح مهرواره محله همدل در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح، استفاده از ظرفیت مردمی به منظور ایجاد نشاط، امید و همدلی در محله میباشد.
وی، اماممحوری، مسجدمحوری و مردممحوری را از محورهای طرح مهرواره محله همدل برشمرد و افزود: در این طرح تلاش شده با شناسایی ظرفیتهای محله و توجه به محرومان از ظرفیت حداکثری محلات استفاده کرد.
مسئول اجرایی طرح محله همدل در چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: همچنین انجام کار تشکیلاتی، نگاه همهجانبه به مسائل و استفاده از پیوند سهگانه خویشاوندی، همسایگی و ایمانی در کارها از رویکردهای مدنظر در این پویش سراسری است.
حجتالاسلام اسماعیلی ادامه داد: افرادی که توانایی انجام هر نوع کاری را در این راستا و با محوریتهای مذکور به منظور ایجاد نشاط در محله خود دارند، میتوانند در این مهرواره شرکت کرده و عدد یک را به سامانه ۵۰۰۰۱۷۵ ارسال و از طریق لینک ارسال شده ثبتنام کنند.
وی بیان کرد: این طرح در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری برگزار و بعد از پایان ماه مبارک رمضان فعالیتهای صورت گرفته داوری میشود و برترین فعالیتها به مراحل استانی و سپس کشوری ارسال میگردد.
مسئول اجرایی طرح محله همدل در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: به نفر برگزیده مرحله کشوری ۲۰۰ میلیون تومان، نفر دوم ۱۰۰ میلیون تومان و نفر سوم ۵۰ میلیون تومان جوایز نقدی اهدا خواهد شد.
اسماعیلی افزود: دشمن دارد تمام تلاش خودش را میکند تا ما را از آینده انقلاب ناامید کند ولی ما همه میدانیم که انقلاب اسلامی آینده روشنی دارد و هیچ ناامیدی در آن راه ندارد.
وی اظهار کرد: یکی از راههای غلبه بر توطئه دشمنان، زنده نگه داشتن امید در جامعه است که باید برای این امر برنامه ریزی و تلاش شود.
مسئول اجرایی طرح محله همدل در چهارمحال و بختیاری گفت: یکی از راههای زنده نگه داشتن امید در جامعه، بازگو کردن دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیشرفتهای هستهای و نظامی و نانو است. وقتی مردم اینها را بشنوند که قبل از انقلاب کجا بودهایم و الان کجا هستیم و امید در دل هایشان زنده میشود.
اسماعیلی، گره گشایی از مشکلات یکدیگر را یکی از این راهها دانست و بیان کرد: راههای ساده زیادی وجود دارد که ما کمتر به آن توجه کردیم و همین راههای ساده، گرههای بزرگی را باز میکند.
وی خاطرنشان کرد: در محلهمان دختر دم بخت، بیماری در یک خانه شاید نیاز به پزشک و دانش آموزان نیاز آموزشی دارند و خانواده به خاطر مشکلات اقتصادی دچار طلاق شدند و مسائل دیگری در شهر هست که اینها را می توان با همدلی اهالی محله حل کرد.
مسئول اجرایی طرح محله همدل در چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: بیایم به کمک همدیگر مسائل محله را حل کنیم، مسئله ازدواج و بیماری آموزشی با کمک هم حل کنیم و در این جمع کارهای بزرگ انجام دهیم و برای حل مشکلات محله همدل شویم.
انتهای پیام