به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام علی عباسی در مراسم شب بیست وسوم ماه مبارک رمضان، در جمع طلاب و اساتید مدرسه علمیه صالحیه قزوین گفت: شب های قدر معنویت، طهارت و نورانیت خود را از نور ولی معصوم می گیرد، یعنی با نور شب زنده داری و دعای ولی خدا این ساعات و ایام رنگ و بوی دیگری می شود.
وی خاطرنشان کرد: ما باید لیالی قدر را درک کنیم و از برکات و نتایج آن به نحو احسن بهره ببریم که این مطلب نیاز به مقدمات و زمینه هایی دارد و انسان باید برخی آمادگی های روحی و اخلاقی و باطنی برای درک فیوضات لیالی قدر فراهم سازد و بتواند از محضر خلیفة الله به نحو احسن بهره برده و سرنوشت خوبی برای خود رقم بزند.
مدیر سابق حوزه علمیه قزوین عنوان کرد: لیالی قدر در واقع به معنای آینده نگری دینی است، و در این شب ها توجه ما را به آینده جلب کرده و به نقش انسان برای شکل دادن آینده ای مطلوب تاکید می کند.
حجت الاسلام عباسی تصریح کرد: این آینده نگری و شکل گیری آینده انسان در مجموعه ای رخ می دهد که عبارت است از تقدیر اعمال، تثبیت اعمال و امضای اعمال.
استاد حوزه علمیه قزوین عنوان کرد: ما برای اینکه بتوانیم آینده ای مطلوب برای خود رقم زده و در تغییرات خود نقش داشته باشیم باید در چارچوب این الگو قرار گرفته و خود را به نقطه درخشان برسانیم.
وی ادامه داد: بر این اساس در شب نوزدهم اعمال ما مقدر و طراحی می شود و با توسل به ائمه(ع) و استغفار و تصمیم به انجام اعمال صالح در این تقدیر نقش ایفا می کنیم و طراحی اعمال ما بر اساس نیت و خواسته ها و دعاها شکل می گیرد و اگر خدای ناکرده نیت های نادرستی در کار باشد اعمال و آینده ما به شکل دیگری رقم خواهد خورد.
مدیر سابق حوزه علمیه قزوین اظهار کرد: مقدراتی که برای انسان رقم می خورد در شب بیست وسوم به تأیید و امضای خلیفه الهی می رسد و با امضای ایشان زمینه تحقق خارجی پیدا می کند و تا زمانی که این مقدرات به امضای ولی معصوم و حجت خدا نرسد چیزی برای ما رقم نمی خورد..
استاد حوزه علمیه قزوین گفت: سرنوشت همه انسانها در شب ۲۳ ماه مبارک رمضان به امضای حضرت مهدی (عج) می رسد، و چه خوب است در این شبهای با فضیلت برای سلامتی همه بیماران و ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا از سطح کره زمین دعا کنیم.
انتهای پیام /
نظر شما