حجت الاسلام اصغر صفرزاده در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان، گفت: تمامی اختراعات، ابداعات و پیشرفت های جهان بشری چه در بُعد فیزیکی و چه معنوی و فرهنگی همه نشأت گرفته از پژوهش و تحقیق است.
معاون پژوهش حوزه علمیه کردستان با اشاره به اینکه پژوهش باعث توسعه علوم انسانی و تجربی می شود، اظهار کرد: بشر امروز جایگاهی که دارد را مدیون و وامدار پژوهش است، از این رو دین مبین اسلام و بزرگان همواره بر اهمیت پژوهش تاکید داشته و دارند.
حجت الاسلام صفرزاده بیان کرد: آن دسته از طلاب که به مقوله تحقیق و پژوهش بها می دهند از آینده بسیار روشنی در مسایل دینی و فقهی برخوردار خواهند بود. بنابراین باید نگاه ما به مسئله پژوهش از یک نگاه مقطعی و سطحی به سمت نگاهی فراگیر و تخصصی تغییر رویه دهد و تنها با این تحول است که می توان زمینه ارتقای علمی مدارس علمیه را به وجود آوریم.
وی ادامه داد: پژوهش و تهذیب همواره مکمل هم هستند؛ تهذیب به انسان به ویژه طلبه انرژی و روحیه ادامه کار را می دهد و پژوهش نیز زمینه باورشدن تهذیب را نهادینه می کند.
حجت الاسلام صفرزاده خاطرنشان کرد: از اساتید حوزوی درخواست داریم که دو مقوله مهم و کلیدی «پژوهش و تهذیب» را در کنار هم نگاه کنند و این دو مهم را به عنوان دو بال پرواز علوم دینی قلمداد نمایند.
انتهای پیام
نظر شما