به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، «این پسر من است» زندگینامه مستند شهیدان «رسول جعفری و مهدی جعفری» نوشته «ندا رسولی» از سوی «انتشارات خط مقدم» منتشر شد.
در «این پسر من است» روایت داستانی دانای کل به همراه روایتهای تکاندهنده و پرجزئیات مصاحبهشوندهها در کنار هم پیشبرندهی خط روایی کتاب شده است که علاوه بر مضمون، انتخاب فرم مستند داستانی آن را به اثری متفاوت تبدیل کرده است.
«ندا رسولی» برای روایت «این پسر من است» با چالشی حسرتآمیز مواجه بوده است؛ اینکه بیشتر همرزمان قهرمان داستان، همچون پسر قهرمان، شهید شده بودند. ولی حاصل گفتوگو با اندک بازماندگان، روایتی پرجزئیات، موشکافانه، ملموس و جاندار از نبرد سوریه است و نویسنده حس زندهای از تلخی جنگ سوریه و پستوبلند نبردهایش را به نمایش گذاشته است.
«این پسر من است» روایت حرکت همیشگی خانوادهای است که فداکارانه هجرت را به جان خریدند. حرکت از افغانستان به ایران، کوچیدن مدام در ایران و در نهایت هجرت به سوریه که به قراری همیشگی میانجامد. این کتاب پدری شهید را به تصویر میکشد که شهادت را به پسرش میآموزد و خود هم از پی او میرود. روایت رفتن و رسیدن رسول و پسرش مهدی.»
در بخشهایی از این کتاب به روایاتی از زندگی مردمِ جنگزدهی سوریه نیز اشاره شده است که تأثیرگذار است. داستانی که میدانیم روزی اتفاق افتاده است و شخصیتهایش در اطرافمان میزیستهاند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: «حقش بود یکی هم باشد تا رسول را دلداری دهد؛ یکی هم به او بگوید به امید خدا پیدا میکنیم پسرت را. بگوید دو دو تا چهار تای جنگ، همین است دیگر؛ میچزاند آدمها را؛ ولی تو خیالت نباشد ها! ما آسمان را به زمین میرسانیم و جگرگوشهات را پیدا میکنیم؛ یا خودش را با پیکرش را. کسی اما نبود؛ یعنی بود؛ ولی همیشه رسول آنقدر محکم بود که کسی فکرش را نمیکرد او هم به دلداری و آن حرفها نیازی داشته باشد. همیشه خودش پیشقدم مهربانی کردن و روحیه دادن به دیگران بود».
«این پسر من است» زندگینامه مستند شهیدان «رسول جعفری و مهدی جعفری» نوشته «ندا رسولی»، به ویرایش «محمدمهدی عقابی» برای نخستین بار در سال ۱۴۰۰ در ۱۰۰۰ نسخه و به قیمت ۷۵۰۰۰ تومان، از سوی «انتشارات خط مقدم» منتشر شد.