سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ |۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 19, 2024
کارگاه هوش مصنوعی

حوزه/استاد حوزه علمیه خواهران استان مرکزی گفت: استفاده از هوش مصنوعی در جهت فعالیت‌های پژوهشی بسیار کارآمد است، مشروط به اینکه طلاب و اساتید مجهز به مهارت‌های پژوهشی باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهراسلام الله علیها ساوه، دومین جلسه کارگاه پژهشی آشنایی با هوش مصنوعی و کاربرد آن در مقاله نویسی امروز با حضور خانم بیژن برگزار شد.

خانم بیژن گفت: هوش مصنوعی همانند انسان عقلانی فکر و عمل می‌کند.

این استاد حوزه اظهار داشت: استفاده از هوش مصنوعی در جهت فعالیت‌های پژوهشی بسیار کارآمد است، مشروط به اینکه طلاب و اساتید مجهز به مهارت‌های پژوهشی باشند.

وی افزود: نحوه کار هوش مصنوعی با توجه با داده های بشر است، و هر آنچه که کامپیوتر و هوش مصنوعی به انسان تحویل می دهد تحلیل و تجزیه همان داده هایی است که انسان به خورد سیستم می دهد.

بیژن به کاربردهای اصلی هوش مصنوعی از جمله پاسخ به زبان طبیعی و انسانی، درک عمیق متن و زبان، مقاله‌نویسی و برنامه‌نویسی اشاره کرد و تصریح کرد : مطالعه بهترین راهی است که محقق به وسیله آن با بسیاری از اطلاعات و مطالب بروز آشنا می شود دومین مرحله در امر مقاله نویسی، مشور ت و استفاده از نظرات و رهنمودهای استاد راهنماست .

وی در ادامه نحوه نصب و راه اندازی وچگونگی کاربا هوش مصنوعی رابه صورت مبسوط آموزش داد.

در پایان به سوالات طلاب در زمینه هوش مصنوعی پاسخ داد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha