به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین حسن رمضانی در نشست «نقش عرفان و سبک زندگی» به پیرامون رابطه میان عرفان و اخلاق و سبک زندگی پرداخت.
این استاد حوزه با عنوان ارائه دهنده، بیان کرد: سیره، کنش و واکنش حضرت امام حسین علیه السلام انسان ساز و تمدن ساز است و انسان را از وابستگی ها رها می کند و انسان را به اعلا مراتب می رساند.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی افزود: بشر گرفتار، ظلمت نفس، شهوت و غضب و ... است و این ولی خداست که ولایت خدا را در خود مجسم می کند و دست بشریت را می گیرد و از این ظلمت ها نجات می دهد و به اوج خداوند می رساند.
وی بیان کرد: با کمک گرفتن از مکتب امام حسین علیه السلام که مکتب الله تبارک و تعالی است ما این آرزو را در سر می پرورانیم و در دل جای می دهم و براساس این اندیشه در حق خود و دیگران عینیت می بخشیم.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی خاطر نشان ساخت: زندگی انسان نمودی از فکر و اندیشه ای اوست، لذا هر واکنش و کنش که در ساحت فردی و اجتماعیت انسان رخ می دهد از فلسفه و جهان بینی و شناخت اوست، فکر، اندیشه و فلسفه ای که انسان او را پذیرفته در تمام شئون انسان، ساری و جاری است.
وی گفت: یک انسان عارف در بعد شناخت هستی طور دیگری به هستی نگاه می کند و در زندگی شخصی و خانوادگی و اجتماعی همین گونه است، لذا انسان عارف بن بست ندارد، این خود یکی از جهان بینی توحیدی در انسان است، شخص عارف به تمام ابعاد و لایه های زیرین و باطنی هستی نفوذ کرده، لذا هرچه برای غیر بن بست است برای ایشان نجات و روزنه امید است.
حجت الاسلام حیدری دبیر علمی این نشست در ابتدا، توضیحاتی در خصوص موسسه و اهداف آن و غایت و ضرورت نشست پرداخت.
وی گفت: هدف اصلی این نشست گفتمان سازی است که منجر به فرهنگ تمدنی شود، لذا در این نشست ها دنبال این هستیم که به این هدف والا برسیم.
دبیر علمی نشست بیان کرد: نکته ای که قابل اهمیت می باشد،این است که نشست ها، علاوه بر اعتلای بنیه های علمی، بایستی پیوندهای کاربردی و مهارتی با آن هم مدنظر گرفت.
گفتنی است: در ادامه به سوالات دانش پژوهان و اعضای حضوری و مجازی پاسخ داده شد.