به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین سید علی قاضیعسکر در گفت و گوی تلفنی با برنامه «سلام تهران» در خصوص برگزاری همایش تقریب مذاهب جهان اسلام در شرایط کرونا توضیحاتی ارائه داد.
وی بیان کرد: این همایش سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران در حال برگزاری است و به خاطر شرایط کرونا این همایش با جمعیت محدود برگزار میشود و مابقی برنامه از طریق فضای مجازی اطلاعرسانی میشود.
حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسکر، افزود: اصل این موضوع بسیار پسندیده است و اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این دغدغهمندان حوزه وحدت به ایران سفر کردند و کشور را از نزدیک دیدند و لمس کردند کاری بسیار ارزشمند بوده است.
رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب با اشاره به بحرانهای متعدد در کشورهای اسلامی، بیان کرد: مسئله افغانستان و بمبگذاری در نماز جمعه و به شهادت رساندن شیعیان و همچنین توطئه داعش در سوریه و عراق که هنوز این کشورها را به امنیت نرسانده و ایجاد فتنه در لبنان، نمونهای از بحران سلطهگران بینالمللی بر کشورهای اسلامی است تا نگذارند کشورهای اسلامی در آرامش باشد.
وی گفت: کار شعاری در حوزه وحدت بعد از ۴۳ سال معنا ندارد و وحدت جامعه اسلامی باید حفظ شود و در این مورد تأسی از مولا علی امری ضروریست چنانکه امیرالمومنین ۲۵ سال از حکومت کناره گرفتند اما رفتارشان به گونهای بود که جلوی تفرقه را بگیرند.
حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسکر ادامه داد: در داخل کشور مردم از ما خواستند معیار اسلامی در کشور پیاده شود و اگر هر روز شاهد درگیری این مسئول با آن مسئول و این نهاد با آن نهاد باشند امری نسنجیده است و مردم را خسته و دلزده میکند.
وی با بیان اینکه رهبری فرمودند که وحدت برای ما یک استراتژی است، ادامه داد: ما نمیخواهیم به طور موقت و به عنوان حربه از وحدت استفاده کنیم باید وحدت را باور کنیم.
رئیس شورای اسلامی مجمع جهانی تقریب مذاهب گفت: یکی از چیزهایی که در حوزه باور، مطرح است، این است که به عقاید دیگران احترام بگذاریم و مسائل گذشته در حوزه علمیه و دانشگاه باید به صورت علمی پیگیری و بررسی شود، نه در میان مردم کوچه و بازار، تا سرمایه هایمان حفظ شود.