به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام سید رضا موسوی شالی، عصر امروز در جمع مدیران مدارس علمیه استان قزوین گفت: قرآن کریم بزرگترین هدیه الهی برای انسانها و گرانبهاترین میراث پیامبر اعظم(ص) است. برگزاری محافل قرآنی در شهرها و روستاها اتفاق مبارکی است که میتواند موجب بکارگیری تعالیم قرآنی در زندگی نسل جوان شود.
وی خاطرنشان کرد: نوجوانی و جوانی، بهار عمر و هنگام شکوفایی آن و آغاز فراز و نشیبهای روحی و جسمی و رسیدن به رشد است، چرا که در این دوره شخصیت انسان شکل میگیرد و پرسشهای فکری و فرهنگی بسیاری در ذهن جوان پیدا میشود.
معاون تهذیب حوزه علمیه قزوین ادامه داد: بر این باوریم که نهادی همچون حوزه علمیه وظیفه دارد قرآن کریم را که تجلیگاه خداوند و یگانه و وسیله ارتباط میان بندگان و آفریدگار جهان است، به میان جوانان بیاورد و آنان را با کتاب خدا آشنا، و اندیشه و عمل آنها را با قرآن هماهنگ کند و این گونه، قرآن را از مهجوریت خارج سازد.
وی، ترویج فرهنگ قرآنی را سبب عطر آگین شدن فضای جامعه دانست و بیان کرد: بهترین فرصت برای آشنایی با قرآن و معارف قرآنی، دوره نوجوانی و جوانی است.
حجت الاسلام موسوی به برگزاری حلقه های قرآنی در مدارس علمیه اشاره و بیان کرد: خوشبختانه حوزه علمیه قزوین توانسته در این عرصه گام های خوبی بردارد.
وی ادامه داد: ما همه مدیون قرآنیم و اگر تمام عمر خود را صرف آن کنیم باز هم نمی توانیم حق مطلب را ادا نماییم.
انتهای پیام /
نظر شما