به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، علیرضا رحیمی، معاون پژوهش و برنامهریزی ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزشوپرورش، پیش از ظهر امروز در جمع مبلغین امین حوزه علمیه در اردوگاه شهید بهشتی، اظهار کرد: همکاری حوزه علمیه و آموزشوپرورش از سال ۸۲ طبق توافقی صورت گرفت که تاکنون ادامه یافته است.
وی اظهار کرد: علیرغم همه تغییرات در بدنه مدیریتی وزارتخانه آموزشوپرورش و حوزه علمیه، همگی بر استمرار این همکاری فیمابین حوزه علمیه و آموزشوپرورش تاکید داشتند.
معاون ستاد همکاریهای حوزه و آموزشوپرورش افزود: کمیتههای همکاری حوزه علمیه و آموزشوپرورش یکی از مناطقی است که هر لحظه آماده دریافت پیشنهادت از سوی روحانیون است، یکی از دستاوردهای همکاری آموزشوپرورش و حوزه علمیه، برگزاری همایشهای مشترک مسئولان آموزشوپرورش و مبلغین و روحانیون است.
وی تاکید کرد: امروزه مباحث فیمابین حوزه علمیه و آموزشوپرورش کاملاً کارشناسی شده است و این زمینهساز موفقیت است، برایناساس برنامه ۵ ساله بین حوزه علمیه و آموزشوپرورش تدوین شده که تا سال ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
رحیمی عنوان کرد: امروزه آموزشوپرورش آمادگی لازم را برای راهاندازی هر مدرسهای که حوزه علمیه خواستار آن باشد، همکاری همهجانبه داشته باشد .
وی ضمن اشاره به حمایتهای معنوی و مادی برای پایاننامهنویسی در موضوعات تربیتی، توسط مبلغین خواهر و برادر گفت: از طرف حوزههای علمیه یک نماینده رسمی در بخش سازمان پژوهشی وزارت آموزشوپرورش داریم که موجب تقویت کتابهای تدوین شده، میشود.
معاون ستاد همکاریهای حوزه و آموزشو پرورش در ادامه به زمینههای متعدد همکاری آموزشو پرورش با حوزههای علمیه اشاره کرد و بیان داشت: صراحت قانون مبنی بر جذب روحانیون در زمانهایی که دانشگاه فرهنگیان امکان جذب ندارد و نیاز به نیرو هست، وجود دارد.
وی ادامه داد: برایناساس آزمون طرح بهکارگیری مبلغین امین طبق ماده واحد جذب آموزشیاران نهضت سوادآموزان در سال جاری صورت گرفت و سه هزار مبلغ امین جذب بدنه آموزشوپرورش شدند.
رحیمی خاطرنشان کرد: حوزههای علمیه با همه محدودیتهایی که داشته است، بار همه هزینههای مبلغین امین بر دوش حوزه علمیه است، در سال گذشته بالغ بر ۵ هزار مبلغ امین در سطح مدارس فعالیت میکردند که قریب به ۲ هزار نفر از آنها کاملاً جهادی عمل کرده و هیچ مبلغی بابت فعالیت خود دریافت نکردند.
وی ابراز کرد: این رفتار روحانیون تحت عنوان مبلغین امین باید در سایر ارگانها چون آموزشوپرورش نیز الگوسازی شود.
معاون ستاد همکاریهای حوزه و آموزشوپرورش خاطرنشان کرد: تبیین حقایق اسلامی از مطالبات رهبری از جامعه نخبگانی است، زمانی شبهه جای میگردد که حقایق خالی باشد، بنابراین تبیین جهادی رسالتی است که بر دوش مبلغین امین در مدارس هست.
وی تصریح کرد: امروز نوجوان ما باید به داشتهها و هویتهای فرهنگی و تمدنی خود افتخار کند، لذا کتاب صعود چهلساله از جمله منابعی است که مطالعه آن بر مبلغین ما فرض است چرا که بازگو و تبیین آن برای نسل جوان حائز اهمیت است.
رحیمی افزود: ما بهعنوان مبلغ امین اگر سه کار در مدارس انجام دهیم بسیار مثمر ثمر خواهد بود، شناسایی و شناخت فرصتهای موجود در مدرسه نخستین اقدام است، چرا که نباید یک مبلّغ همه کارها را از صفر آغاز کند، تبیین فرصتها و تکمیل فرصتهای موجود دیگر رسالتی است که باید مبلغین امین انجام دهند، ما قرار است کار تکمیلی در مدرسه انجام دهیم.
نظر شما