به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام حامد اهتمام، پیش از ظهر امروز در جمع اعضای پلی کلینیک فرق و ادیان حوزه علمیه اصفهان، با اشاره به آیه ۲۰۰سوره آل عمران « یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَ رَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ» اظهار کرد: خداوند چهار ویژگی را برای رستگاری جامعه مطرح می کند. واژه «رَابِطُوا» بکار رفته در این آیه در لغت عربی به معنای مرزبانی و نگهبانی است گرچه عده ای به غلط به روابط وارتباطات تعبیر میکنند.
وی ادامه داد: یکی از اموری که باعث رستگاری جامعه می شود، مرزبانی است، این مرزبانی در عرصه اعتقادی و معنویت هم اهمیت دارد.
معاون فرهنگی- تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: به راستی ما در این یک دهه اخیر در زمینه مرزبانی اعتقادی چه کرده اید.
وی عنوان کرد: یکی از بسترهایی که ویروس فرق انحرافی و ضاله در آن رشد و نمو می کند بستر ناآگاهی جامعه بوده، جهالت بهترین بستر برای توسعه فرق و گروه های انحرافی است.
حجت الاسلام اهتمام اظهار کرد: توسعه دانایی در مقابل جهالت، مانع از گسترش مباحث فرق ضاله و انحرافی در جامعه می شود، بنابراین تربیت مربیان ومبلغین تخصصی در زمینه فرق و ادیان به منظور پاسخگویی لازمه شرایط امروز است.
وی یادآور شد: تشکیلاتی عمل کردن در حوزه فرق و ادیان، لازمه پیوست اقتصادی و حمایتی از برنامه فرهنگی و تبلیغی است، رویکرد رسانه ای در عرصه فرق و ادیان نیز بسیار مهم است، فکر می کنیم، امروزه عمده گرایش جوانان به فرق به دلیل اعلام نارضایتی به نظام است.
حجت الاسلام اهتمام ابراز کرد: پیشنهاد می شود که طلاب حاضر در عرصه فرق و ادیان حتما پرونده تبلیغی خود را در دفتر تبلیغات اسلامی فعال کنند تا کشور بتوانند از تخصص طلاب متخصص فرق و ادیان اصفهان بهره ببرد، چرا که ما معتقدیم آموزشی که منجر به اقدام و اعزام نشود، قطعا منجر به فراموشی مطالب می شود.
انتهای پیام
نظر شما