یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۹
بزرگترین پیام ۹ دی این بود که مردم پشتوانه نظام و انقلابشان هستند

حوزه/ مهدیه گرامی معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) کرمان اظهارداشت: ۹ دی بزرگترین پیامش همین بود که ما هستیم، در صحنه و پشتوانه نظام هستیم پشتوانه انقلابمان هستیم و اجازه نمی‌دهیم کسی به ارزش‌های اسلام دین و انقلاب ما هتک حرمت کند.

خانم مهدیه گرامی معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) کرمان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمان ضمن گرامیداشت حماسه ۹ دی ماه، روز بصیرت به سوالاتی پاسخ داد:

۹ دی چه آثار و برکاتی برای انقلاب اسلامی داشت؟

شاید بتوان بگوییم که حماسه ۹ دی حادثه عظیمی بود از حوادثی که در انقلاب بارها و بارها اتفاق افتاده است هر وقت که مردم مان احساس خطر کردند و احساس کردند که به ارزش‌های انقلاب و اسلام از طرف دشمنان می‌خواهد خدشه‌ای وارد شود، حضور خودشان را در عرصه الزامی دیدند و با این حضور به دشمن ثابت کردند که ما در صحنه هستیم و اجازه نمی‌دهیم که شما به انقلاب و به کشور ما ضربه بزنید.

این حضور میلیونی مردم در دی ماه این پیام بزرگ را داشت که دشمنان خیال نکنند که می‌توانند طمع کنند، باعث شد که خیلی از برنامه‌ریزی‌های دشمن خنثی شود و بسیاری از آن طمع‌هایی که دشمن داشت در نطفه خفه شود.

فکر می‌کنم بزرگترین برکتی که ۹ دی برای انقلاب ما داشت همین همبستگی بود، پیام همبستگی و اتحاد دولت و ملت و خصوصاً همبستگی مردم ما با رهبر عظیم انقلاب. بعد از اینکه آقا صحبت کردند و مردم احساس خطر کردند. نشان دادند که ما پای نظام و انقلاب هستیم، از هر مدلی که باشیم از هر جناحی که باشیم برایمان تفاوتی ندارد.

دشمنان در حوادثی که به حماسه ۹ دی ختم شد از احمقی و نادانی و کوته فکری به امام حسین علیه السلام اهانت کردند و این اهانت مردم را جریحه دار کرد، مردم دیدند که یکی از ارزش های مهم دین اسلام و عزیزترین فردی که شاید در بین ائمه برای بسیاری از مردم ما است یعنی امام حسین علیه السلام مورد هتک حرمت قرار گرفت، باعث شد که مردم جانانه به میدان بیایند.

بزرگترین پیام ۹ دی این بود که مردم پشتوانه نظام و انقلابشان هستند

ملت ایران با حضور میلیونی در راهپیمایی 9 دی چه پیامی به دشمنان داد؟

پیامی که ملت ما به دشمنان دادند مهمترین پیامش این بود که شما نمیتوانید چشم طمع داشته باشید به کشور ما و کشور ما یک کشور متحد و منسجم است، ما هر وقت که نظام به ما نیاز داشته باشد هستیم. اگر یک زمان مثلا حرفی نمی‌زنیم منتظر هستیم ببینیم دولت مردانمان، افرادی که مسئولیتی دارند چه می‌کنند، ولی هر وقت متوجه شدیم و احساس کردیم که نظام به حضور ما نیاز دارد، ما حضور پیدا میکنیم و اینجا صدای مردم به گوش دشمنان رسید.

دشمن متوجه شد که مردم هنوز با انقلاب هستند چون زمزمه هایی وجود داشت که مردم از انقلاب بریدند، مردم خسته شدند، مردم یگر در صحنه نیستند. ۹ دی بزرگترین پیامش همین بود که ما هستیم، در صحنه هستیم پشتوانه نظام هستیم پشتوانه انقلابمان هستیم و اجازه نمی‌دهیم کسی به ارزش‌های اسلام دین و انقلاب ما هتک حرمت کند.

۹ دی یک تفکیک دشمن از خودی بود. یعنی مردم اول در بعضی از جریانات خیال می‌کردند اینهایی که شعار میدهند از ملت و مردم ما هستند، بعد از این اتفاق وقتی که در روز عاشورا به پرچم امام حسین علیه السلام و به پرچم کشورمان هتک حرمت شد، مردم آگاه شدند و چشمشان باز شد و بصیرت حقیقی پیدا کردند به این مطلب که نه صف اینها از صف مردم جدا است مردم کسانی نیستند که بیایند اعمال ناشایست از خودشان بروز دهند، به خاطر همین مردم دلشان داغدار و جریحه‌دار شد و متوجه شدند که الان دیگر باید تکلیف را مشخص کنند و باید صفشان را از صف این افراد جدا کنند.

آن بصیرتی که پشت این مطلب بود به مردم الهام کرد، انگار که مردم را راهبری کرد که متوجه شدند صف مردم از اینها جدا هست و اینها دشمنان انقلاب و منافقین داخلی هستند، این بصیرت باعث شد که مردم به میدان بیایند و اعلام کنند، فریاد بزنند که ما با اینها نیستیم و از اینها جدا هستیم. این جمعیت میلیونی ملت ایران هستند و انها که عددشان انگشت شمار بود، مردم نیستند.

توصیه شما به جوانان چیست؟

توصیه‌ای که بنده می‌توانم به جوانان داشته باشم این است که فضای مجازی و خصوصاً گروه‌های معاند و کسانی که به این انقلاب طمع دارند و میخواهند از آب گل آلود برای منافع خودشان ماهی بگیرند، اعتماد نکنند چرا که قابل اعتماد نیستند اگر به هر کسی اعتماد کنند به افرادی اعتماد کنند که دلسوز نظام و انقلاب و جوانان ما و عزیزان ما هستند، اگر قرار باشد به هر کسی اعتماد کنند نتیجه‌اش خدایی ناکرده ممکن است مثل شرایط فعلی سوریه، لیبی بشود، مثل کشورهایی که با شورش های داخلی کل کشورشان در نظامشان از هم پاشیده و اکنون جز آوارگی چیزی در کشورشان ندارند. دلیل این از هم پاشیدگی هم این بوده که مردم و جوانان دنبال تحقیق نبودند، دنبال بررسی و جستجو نبودند و بعضی از شعارهای واهی فضای مجازی یا افرادی که معلوم الحال هستند را باور کردند. لذا جوانان خودشان محققانه دنبال مطالب و دنبال مسائل نرفتند.

خواهش من از جوانان عزیزمان این است که هر وقت یک مطلبی را میشنوند سند تاریخی آن را پیدا کنند و در موردش مطالعه کنند. توصیه میکنم نسل جوان ما در مورد اتفاقات قبل از انقلاب مطالعه کنند و ببینند که آمریکا چه بر سر کشور ما و منافع کشور ما آورده است. اگر در مورد اینها مطالعات خوبی داشته باشند، خواهند دانست که آمریکا جز اینکه به فکر منافع خودش هست و میخواهد کشورهای این منطقه را خصوصاً خاورمیانه را چپاول کند هیچ هدف دیگری ندارد و دلسوز ما نیست.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha