به گزارش خبرگزاری حوزه، استاد محمدعلی مجاهدی عصر امروز در دیدار معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در منزل این استاد فرهیخته در قم برگزار شد، اظهار داشت: شبی به پرسش پروانه پا نهادت مهر هنوز پرتوی رویش در انجمن باقی است.
وی افزود: انجمن های مادر در استان ها نقش اساسی در پرورش استعدادهای هنری جوانان و نوجوانان دارند.
پدر شعر آئینی کشور گفت: اینکه جوانان در یک فضای هنری و ادبی نشر و نمو کرده و با معارف اهلبیت(ع) آشنا شوند بسیار مهم است.
استاد مجاهدی تصریح کرد: احیای انجمن های مادر بسیار مهم بوده و در گذشته قدم هایی برداشته شد، اما متاسفانه ناقص بود.
وی با بیان اینکه انجمی ادبی قم ۵۵ سال قدمت دارد، مطرح کرد: در کل کشور شاید دو یا سه انجمن با این قدمت وجود داشته باشد؛ در گذشته عده ای تصور می کردند که کارها بدون وجود انجمن های مادر پیش می رود، اما اینگونه نبود و از این مهم غفلت شده است.
پدر شعر آئینی کشور تاکید کرد: من به دلیل سپری کردن دوره های درمانی هنوز اجازه بیرون رفتن از خانه را ندارم؛ اما با این وجود کارهای آموزشی را در فضای مجازی دنبال می کنم.
استاد مجاهدی بیان کرد: ما هر شاهکاری در زبان فارسی داریم، سیراب شده از معارف ولایی هستند؛ در یکی از تحقیقات من ادعا کردم که بیش از ۸۵ درصد از متون ادبی و خصوصا منظوم ما سبقه آئینی دارند؛ مقدمه شاهنامه فردوسی را اگر نگاه کنید می بینید که همه سر این سفره بزرگ شده اند.
وی یادآور شد: زمینه برای توجه به اشعار آئینی مستعد بوده و فطرت ها پاک است؛ اگر در این زمینه کار خوبی انجام بگیرد نتیجه بخش خواهد بود.
پدر شعر آئینی کشور با بیان اینکه استان قم عش آل الله بوده شاید تا ۵ سال گذشته شعر آیینی قم حرف اول را می زد، عنوان کرد: کلاس های آموزشی ما مانند حافظ شناسی و کلاس های حوزه هنری تهران می تواند راه بیفتد و من با تمام وجود در خدمت هنر و ادب کشور هستم.
در پایان این جلسه یاسر احمدوند ضمن قدردانی از زحمات استاد مجاهدی برای فرهنگ و ادب کشور، به اداره کل فرهنگ و ارشاد قم ماموریت داد تا راه اندازی دبیرخانه شعر آیینی کشور را به جد دنبال کند.
نظر شما