به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان، ماموستا فایق رستمی امروز به مناسبت هفته پژوهش در نشستی با جمعی از طلاب اهل سنت و نخبگان دانشگاهی کردستان، بیان کرد: انسان از همان روزهای نخستین آغاز زندگی بر روی این کره خاکی به دنبال ایجاد رفاه و آرامش برای داشتن یک زندگی ایده آل بوده است.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: کنکاش های انسان های ابتدایی به نوعی خود نوعی تحقیق و پژوهش بوده است که به مرور دایره این پژوهش ها گسترده تر و البته تخصصی تر گردید.
امام جمعه سنندج، پژوهش را مادر پیشرفت جوامع بشری دانست و بیان کرد: زمانی که انسان در مسئله ای دچار مشکل می شود به دنبال حل آن می رود و اولین قدم در این راه آغاز کارهای پژوهشی است.
این عالم اهل سنت اظهار کرد: امروزه حوزه پژوهش آنچنان گسترده است که باید انواع پژوهش و کارهای تحقیقاتی را به نوعی دسته بندی کنیم.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: بهترین نمونه و جدیدترین پژوهش ها در عصر جدید، یافتن علت شیوع کرونا و به دنبال آن ساخت واکسن آن بوده است که همه این ها در پروسه پژوهش های علمی و پزشکی خلاصه می شود.
ماموستا رستمی با اشاره به اینکه در حوزه علوم انسانی نیز همواره پژوهش حرف اول را می زند، گفت: با داشتن فرهنگ غنی در علوم انسانی به ویژه در ادبیات و از سوی دیگر تنوع قومیت ها، فرهنگ ها و مذاهب جای کار برای انجام پژوهش در کشور بسیار بالاست، لذا انتظاری که از دانشجویان، پژوهشگران و ... داریم این است که همواره نسبت به انجام تحقیق و پژوهش دقت نظر و وسواس ویژه ای داشته باشند.
امام جمعه سنندج خاطرنشان کرد: یکی از بخش هایی که می توان در آن پژوهش صورت گیرد، حوزه دین است؛ باید با پژوهش و کارهای تحقیقاتی زمینه ای برای شناخت بهتر از دین و مفاهیم دینی فراهم شود، پژوهش می تواند بسیاری از سوتفاهم های مذهبی بین پیروان مذاهب اسلامی و حتی دیگر ادیان را برطرف کند.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: کسی که به عنوان پژوهشگر فعالیت می کند باید دارای چندین ویژگی باشد، نخست علم است و دیگری بی طرفی و تعهد می باشد که پژوهشگر با داشتن یا صفات می تواند در زمینه ای که تحقیق می کند به نتایج خوب و درست برسد.
انتهای پیام