به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیتالله ابوالقاسم وافی، مؤسس بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه امروز پنجشنبه در پنجمین هماندیشی استادان و پژوهشگران صحیفه سجادیه با اشاره به روایتی از ائمه معصومین (ع)، اظهار کرد: علم اگر عمل را پیدا کند، آن را صدا میزند. اگر عمل پاسخ داد، علم رشد مییابد، وگرنه علم وبال میشود. لذا یادگیری معارف نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه، قرآن و علومی مانند فقه، اصول و… مقدمه عمل و عمل، مقدمه قرب الی الله است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه عمل صالح هم مراتب دارد و آشنایی با مبادی دینی، مقدمه ساختن انسان و زمینه سعادت دنیا و آخرت است، افزود: اگر بخواهیم صحیفه سجادیه مورد استفاده خانوادهها قرار گیرد، باید جزوات کوچکی تهیه کنیم که دربردارنده معارف این کتاب ارزشمند باشد تا این معارف به خوبی ترویج شود.
آیتالله وافی با تأکید بر نشر آموزههای ناب و آموزنده صحیفه سجادیه، با اشاره به مظلومیت صحیفه سجادیه گفت: باید صحیفه سجادیه را جهانی کنیم و در این عرصه بکوشیم. هیچ جای شبههای در ادعیه صحیفه سجادیه وجود ندارد و باید در زمینه ترویج مبانی، معارف و آموزههای این کتاب گرانقدر اهتمام داشته باشیم.
در ادامه حجتالاسلام محمدحسین رفیعی، مدیرکل قرآن و حدیث جامعةالمصطفی به اقدامات المصطفی در حوزههای آموزشی، پژوهشی و تربیتی در زمینه ترویج و تبیین مبانی و معارف صحیفه سجادیه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر گرایش صحیفه سجادیه در مقطع دکتری در جامعةالمصطفی وجود دارد و حفظ صحیفه سجادیه یکی از امتیازاتی است که در هنگام پذیرش طلاب در جامعةالمصطفی مدنظر قرار میگیرد.
مدیرکل قرآن و حدیث المصطفی بیان کرد: باید بررسی کنیم که چگونه میتوان زبور آل محمد (ص) بیش از پیش در حوزههایعلمیه و مراکز علمی ترویج شود؟ و در این زمینه راهکارهای مؤثر کدام است؟
حجتالاسلام رفیعی، با بیان اینکه لازم است قالبهای ارائه معارف صحیفه سجادیه متناسب با نیاز و شرایط جامعه عرضه گردد، تأکید کرد: بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه با در نظر داشت نکاتی که حاضران در این نشست بیان میکنند، راهکارهایی به منظور ترویج هر چه بیشتر معارف ناب صحیفه سجادیه در جامعه ارائه کند.
۳۱۳/۱۷