به گزارش خبرگار خبرگزاری «حوزه» از تهران، حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا تراشیون، روز دوشنبه در سومین جلسه از سلسله جلسات سبک زندگی اسلامی که به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه صالحیه در آستان مقدس حضرت صالح بن موسی (ع) برگزار شد، پیرامون موضوع همسرداری، اظهار داشت: جاده زندگی جادهای زیبا و پرپیچ و خم است، کسی میتواند از این جاده لذت ببرد که مهارتهای لازم را داشته باشد.
وی با اشاره به آمار طلاق، ادامه داد: طلاق حقیقی در سال ۱۳۹۹ در کل کشور ۴۰ درصد، در تهران حدود ۵۰ درصد و در منطقه شمیرانات حدود ۶۵ درصد و در بالاترین میزان است. علاوه بر طلاق حقیقی، ۵۰ درصد از خانوادههای سراسر کشور نیز از طلاق عاطفی، پنهان و خاموش رنج میبرند.
حجت الاسلام و المسلمین تراشیون عنوان کرد: از نشانههای طلاق عاطفی میتوان به کم صحبتی همسران، قهر کردن، ناله و نفرین کردن، تحدید و خیانت اشاره کرد.
مشاور خانواده، زوجیت را پیچیدهترین نوع رابطه دانست و گفت: روابط انسانها پیچیدگیهایی دارد و زوجیت پیچیدهترین نوع رابطه بین انسانها است، به این دلیل که زوجین به همه لایههای شخصیتی یکدیگر دسترسی دارند.
وی افزود: اصل در زندگی مشترک بر وجود مشکل است و این به تفاوتهای زن و مرد با یکدیگر برمیگردد. زن و مرد به دلیل تفاوتهایی که با هم دارند اگر بر اساس مهارت زندگی نکنند و از روی اصالت زنانه و مردانه خود عمل کنند نتیجه زندگی چیزی جز بدبختی نخواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین تراشیون به بیان برخی تفاوتهای زن و مرد پرداخت و گفت: تفاوت تربیت دختر و پسر در محیط زندگی، تفاوت در ویژگیهای زنانه و مردانه و تفاوت در نیازهای زن و مرد از جمله تفاوتهای بسیار زن و مرد است. مهارت آموزی در زمینه همسرداری راه حل برون رفت از اختلافات خانوادگی است.
مشاور خانواده، با بیان اینکه مهارت سطح خانواده را ارتقا میدهد، اظهار داشت: دانش، تجربه و تمرین فرمولی است که افراد را به مهارت میرساند. اگر هر یک از زن و مرد به کسب مهارت بپردازند، ۷۰ درصد زندگیها بهبود پیدا میکند. زن و مرد باید در زندگی بازی سازی کنند نه اینکه بازیگر و منفعل باشند.
وی در پایان تصریح کرد: فرمول یک زندگی خوب؛ آشنایی با نیازها، آشنایی با ویژگیهای زنانه و مردانه و تنظیم کلام و رفتار بر اساس ویژگیها و نیازهای طرف مقابل است.
انتهای پیام