شنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۷
حوزه علمیه وارد مسائل مالیات، بیمه، واردات و صادرات و رمز ارزها شود

حوزه/ رئیس جمهور در نشستی با فعالان فرهنگی خراسان رضوی گفت: پژوهش در موضوعاتی مانند نظام بانکی، مالیات، بیمه، واردات و صادرات و رمز ارزها موجب بازگشایی گره ها می شود. این مسائل می تواند به عنوان موضوع پژوهش در حوزه های علمیه قرار گیرد و دولت هم از این پژوهش ها استقبال می کند

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد مقدس، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، در نشست با جمعی از فعالین فرهنگی اجتماعی استان خراسان رضوی با تبریک روز جمهوری اسلامی، گفت: روز ۱۲ فروردین روز بسیار مهم و مبارکی در تاریخ انقلاب است. هیچ نعمتی بالاتر از نعمت جمهوری اسلامی نیست.

رئیس جمهور افزود: باید نظام جمهوری اسلامی پاسداشته شود و پاسداشت آن در واقع از جلوه های شکرگزاری است.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تصریح کرد: اگر تمام نعمت ها داده می شد، اما نعمت ولایت و نظام مقدس جمهوری اسلامی بر این کشور نبود، کشور ما هم یک کشور مدعی توسعه یافتگی فقط در اقتصاد می شد.

رئیس جمهور افزود: توسعه یافتگی فقط در اقتصاد نیست، بلکه توسعه در معنویت، اخلاق و تمام نیاز انسان باید مورد توجه قرار گرفته و اینگونه کشورها فقط در اقتصاد توسعه داشته و در ابعاد انسانی مشکل دارند.

وی اظهار داشت: امیدواریم با استفاده از تجربیات ۴۰ ساله اول انقلاب به استناد بیانیه گام دوم انقلاب گام هایی برداریم که عقب ماندگی هایی را که تاکنون بوده جبران شود و وظیفه جدی دستگاه ها این است که هم با نگاه به گذشته عبرت اندوزی کنند و هم نگاه به آینده داشته باشند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به مطالب مطرح شده از سوی حاضران در جلسه بر لزوم ساماندهی بافت قدیمی و پیرامونی اطراف حرم مطهر رضوی تاکید کرد و اظهارداشت: برای ساماندهی این بافت، ضمن مطالعه اقدامات انجام شده باید یک طرح نو ایجاد شود تا بتواند مظاهر فرهنگی و میراث گرانقدر دلبستگی به امام هشتم حفظ شود در عین اینکه بازسازی انجام می شود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با تاکید بر اینکه کار اقتصادی باید با هویت فرهنگی همراه باشد، تصریح کرد: توسعه یافتگی در تمام استانها باید با حفظ هویت فرهنگی باشد.

رئیس جمهور، جوانگرایی را مساله ای مهم برشمرد و گفت: امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب به جوانان اعتماد کردند و خسارتی هم از این اعتماد دیده نشد.

وی با تاکید بر اینکه سفرهای استانی دولت به دور از تشریفات است، تصریح کرد: در گذشته برای سفرهای استانی روسای جمهور تشریفات و پروتکل های خاصی لحاظ می شد، اما ما در ۱۸ سفر استانی دولت سیزدهم هیچ کدام از این کارها را انجام ندادیم.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: ما از فرودگاه مستقیم به کارخانه و پروژه های نیمه تمام برای حل مشکلات می رویم و سفرهای دولت از اقدامی تشریفاتی به سفرهای کاری تبدیل شده است. روش دولت پرهیز از تشریفات است.

وی با اشاره به وجود زمینه برای فعالیت بانوان در دولت، خاطر نشان کرد: دولت از طرح های فرهنگی ارائه شده توسط بانوان استقبال می کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: پژوهش در موضوعاتی مانند نظام بانکی، مالیات، بیمه، واردات و صادرات و رمز ارزها موجب بازگشایی گره ها می شود. این مسائل می تواند به عنوان موضوع پژوهش در حوزه های علمیه قرار گیرد و دولت هم از این پژوهش ها استقبال می کند. ارتباط بین دولت و مجموعه های اندیشه ورز می تواند گره گشا باشد.

وی اظهار داشت: برای «برنامه تحول دولت» وقت زیادی گذاشته شده است و بسیاری از اندیشکده ها در این زمینه نقش داشتند.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی خاطر نشان کرد: در این برنامه برای ۳۷ موضوع مهم کشور برنامه ریزی شده است. در این برنامه چالش ها، رویکردهای دولت و تحول ها آمده است.

رئیس جمهور درباره بعضی انتقادات مطرح شده درخصوص دخالت برخی افراد در انتصابات استانی و اداره استانها، تاکید کرد: صریحاً چندین بار و از جمله اخیرا در جلسه با استانداران گفتم تحت تاثیر شخص، نهاد یا جایگاهی قرار بگیرید، قابل قبول نیست.

وی بر ضرورت رعایت عفاف و حجاب در جامعه تاکید کرد و گفت: قریب به ۲۸ دستگاه در موضوع عفاف و حجاب مسئولیت دارند. کار فرهنگی در زمینه حجاب تقدم بر کار قهری دارد.

رئیس جمهور تاکید کرد: مردمی شدن دولت یعنی اینکه مردم در تمامی بخش ها حضور فعال و جدی داشته باشند.

رئیس جمهور افزود: باید رشد اقتصادی، ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم را بالا ببریم وگرنه یارانه ۴۵ هزار تومانی را که به همه مردم می دادند امروز ارزشش ۷ هزار تومان شده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • معصومه IR ۲۲:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    ساز و کاری باید پیش بینی شود تا مصرف کننده و تولید کننده داخلی بتوانند کالای خود را وارد و یا صادر نمایند، انشاالله.
  • رضا IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    صندوق های بیمه به جای اینکه موجودی صندوق را مانند سرمایه قرض الحسنه نگهداری کنند، تمام موجودی صندوق را خرج و هزینه می کنند و برای پرداخت تعهدات و خسارات، با افزایش نرخ بیمه در سال جدیدتر، مجددا سرمایه افزایش یافته را مصرف و بخشی را بابت تعهدات پرداخت می کنند؛ اگر حیف و میل صندوق ها ترک شود تنها با پرداخت یکبار حق بیمه می توان خودرو و یا اماکن را برای چندین سال بیمه نمود!