جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
دیدار خانم برقعی با خانم کاظمی ورزش و جوانان

حوزه/ خانم برقعی گفت: جامعة الزهرا علیهاالسلام هویت‌بخشی به جوانان را وظیفه خود می‌داند و با تمام توان حاضر به تعامل و همکاری با نهادها و سازمان‌های مختلف است، به‌ویژه در مورد زنان و دختران که نوک حمله تهاجم فرهنگی دشمن هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، سرکار خانم سیده زهره برقعی، مدیر جامعة الزهرا علیهاالسلام در دیدار با سرکار خانم مریم کاظمی پور، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه فقدان هویت در هر قشری یک آسیب جدی است، گفت: رهبری بارها نسبت به این مساله به‌ویژه در سخنرانی اخیرشان هشدار داده‌اند، ازاین‌رو باید با برنامه‌ریزی دقیق و مناسب، بحث هویت بخشی به جوانان و نوجوانان پیگیری شود.

وی افزود: جامعة الزهرا علیهاالسلام این مساله را وظیفه خود می‌داند و با تمام توان حاضر به تعامل و همکاری با نهادها و سازمان‌های مختلف است به‌ویژه در مورد زنان و دختران که نوک حمله تهاجم فرهنگی دشمن هستند.

مدیر جامعة الزهرا علیهاالسلام، توسعه ورزش برای بانوان را اقدام مبارک و مهمی دانست که سلامت آینده جامعه را تضمین می‌کند و اظهار داشت: در زمینه ورزش و فرهنگ در ورزش، هم دغدغه داریم و هم حاضریم با وزارت ورزش و جوانان همکاری کنیم.

وی، استفاده از مبلغان جامعة الزهرا علیهاالسلام در محیط‌های ورزشی، همراهی آن‌ها با تیم‌های ملی بانوان، تولید محتوا در مورد مسائل فقهی و اعتقادی ورزش بانوان، ارائه پیوست فرهنگی برای باشگاه‌ها و دوره‌های تربیت مربی و داور و طرح‌ها و ایده‌های دیگر را بخشی از ظرفیت این موسسه علمی برای کمک به وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد.

در این دیدار، همچنین سرکار خانم مریم کاظمی پور، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به این‌که بسیاری از زنان به‌عنوان فرماندهان ورزش همگانی در کشور اطلاعات کف سلامت جسمانی خود را نمی‌دانند، بیان داشت: مبلغان دینی به‌ویژه در حوزه بانوان اگر با این‌گونه اطلاعات آشنا باشند و آن را در بسته تبلیغی خود قرار دهند می‌توانند به ارتقای سطح زندگی در کشور کمک فراوانی کنند.

وی، ورزش را مهم‌ترین و ارزان‌ترین وسیله برای اعتلای فرهنگ کشور دانست و گفت: این مسئله می‌تواند هم به‌عنوان یک فرصت و هم به‌عنوان تهدید ظهور و بروز کند ازاین‌رو باید در این زمینه کار کنیم تا چالش‌ها برطرف شود.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، جامعة الزهرا علیهاالسلام را یکی از مراکز مهم دانست که می‌تواند به اعتلای فرهنگ در عرصه ورزش بانوان کمک کند.

وی ادامه داد: تعریف علمی و نظام‌مند شدن حضور بانوان در عرصه ورزش چه به‌عنوان تماشاچی، ورزشکار، مربی، داور و مدیر ورزشی مستلزم کار مطالعاتی و پژوهشی است تا نظام‌نامه فقهی و بومی در این راستا تهیه و تدوین و به‌عنوان راهنمای مسیر در اختیار مدیران و مجریان قرار گیرد.

گفتنی است، طرفین در این جلسه راهکارهای تعامل و همکاری جامعة الزهرا علیهاالسلام و بخش بانوان وزارت ورزش و جوانان را مورد بررسی قرار دادند و مقرر شد تا کارگروه ویژه‌ای با حضور نمایندگان هر دو نهاد تشکیل و جزئیات این مساله را بررسی و تدوین کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha