به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه دراستان کردستان، ماموستا مصطفی شیرزادی امروز در نشستی با جمعی از مدرسین و طلاب مدارس دینی اهل سنت کردستان اظهار داشت: جریان های فکری و عقیدتی انحرافی در جهان اسلام با حمایت سرویس های جاسوسی و اطلاعاتی کشورهای غربی و برخی کشورهای منطقه در حال برنامه ریزی با اهداف بلندمدت هستند. این تلاش ها با چندین هدف خاص و ویژه صورت می گیرد که اولین و مهمترین هدف تقویت ارکان رژیم جعلی اسرائیل در منطقه است.
این عالم اهل سنت با اشاره به اینکه تضعیف وحدت کشورها و امت اسلام دومین برنامه شوم استکبار است، تااظهار کرد: وحدت مسلمین کابوس بزرگ کشورهای غربی و مستکبر است به گونه ای که تحقق وحدت در جهان اسلام برای آنان یعنی پایان دوران سیطره بر ممالک اسلامی.
وی با تاکید بر اینکه امروز جریان های فکری منحرف به صورت نامحسوس در جامعه اسلامی در حال رشد هستند، عنوان کرد: جریان های وابسته به کشورهای متخاصم به صورت پنهان و با استفاده از عناصر فریب خورده داخلی و خارجی به دنبال ایجاد یک فضای چندبعدی در بین ملت های اسلامی به ویژه کشورمان هستند.
امام جمعه مریوان تصریح کرد: اولین مکانی که این افکار برای نفوذ خود مدنظر گرفته اند، مدارس علوم دینی است، زیرا نفوذ این جریان های منحط باعث ایجاد دودستگی بین علما و طلاب شیعه و سنی می شود.
ماموستا شیرزادی گفت: یکی شدن سنی و شیعه توان و جایگاه واقعی جهان اسلام را به همگان نشان می دهد و از سوی دیگر این وحدت و انسجام باعث قطع شدن دست استکبار از غارت ثروت های مسلمین می شود، بنابراین برای مبارزه با این جریان های منحرف که با اهداف استکباری در جهان اسلام زیست می کنند باید بر بصیرت و بینش خود بیفزاییم.
وی خاطرنشان کرد: ترویج و حمایت همه جانبه از جریان و تفکر سلفی و تکفیری توسط دشمنان یکی از خطرناک ترین مشکلات حال حاضر جهان اسلام است.
امام جمعه مریوان ادامه داد: زمانی که جریان تکفیر در شریان عقیدتی و فرهنگی مسلمین جای خود را باز کند، آن زمان باید منتظر بدترین اتفاقات برای جهان اسلام باشیم، همان گونه که جنایات گروهک تکفیری ـ صهیونیستی داعش در عمل این مهم را به دنیا نشان داد.
ماموستا شیرزادی یادآور شد: تقویت همه جانبه مدارس و مراکز دینی و علمی جهان اسلام و از سوی دیگر تلاش برای تقریب و تعامل این مراکز می تواند یکی از کاربردی ترین راهکارها برای تقابل با جریان نفوذ باشد.
وی در پایان با تاکید بر تقویت حوزه های علمیه شیعه و سنی، گفت: تقویت این مراکز مهم تولید فکر در جهان اسلام می تواند آینده مسلمین را در بُعد دینی و عقیدتی تضمین کند.
انتهای پیام