یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
دانشگاه تهران

دانشجویان و اساتید گردشگری دانشگاه تهران در بزرگترین و قدیمی‌ترین رویداد بین‌المللی علمی ایده و نوآوری در کشور روسیه "جایزه بزرگ ارشمیدس ۲۰۲۲" موفق به کسب رتبه اول شدند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، دانشجویان و اساتید گردشگری دانشگاه تهران در بزرگترین و قدیمی‌ترین رویداد بین‌المللی علمی ایده و نوآوری در کشور روسیه "جایزه بزرگ ارشمیدس ۲۰۲۲" (Archimedes ۲۰۲۲) موفق به کسب رتبه اول و مدال طلا شدند.

تیمی متشکل از دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ تهران، پس از موفقیت و کسب مدال طلا در جشنواره ابتکارات هندوستان در پاییز سال گذشته، در بزرگترین رویداد بین‌المللی ایده و فناوری کشور روسیه معروف به "جایزه بزرگ ارشمیدس" موفق به کسب رتبه‌ی اول و مدال طلا در زیرگروه بازاریابی و تبلیغات شدند.

اعضای این تیم شامل افراد زیر دکتر امین فرجی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و رئیس مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران؛ امیرحسین پاینده، سامان کیوان نیا، سید محمدعلی نجفی دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی دانشگاه تهران و سعید مومنعلی بود.

اَرشِمیدِس (Άρχιμήδης) فیلسوف، ریاضی‌دان، فیزیک‌دان، مهندس، مخترع و اخترشناس یونان باستان و از اهالی جزیره سیسیل در دریای مدیترانه بود. این رویداد جهانی که به افتخار این دانشمند بزرگ از سال ۱۹۳۲ میلادی در حال برگزاری است،

نودمین دوره‌ی مسابقه در حالی برگزار شد که تیم دانشگاه تهران توانست در زیرگروه بازاریابی موفق به کسب مدال طلا شود.

ارشمیدس، بزرگترین رویداد بین‌المللی علمی کشور روسیه در زمینه‌ی ایده‌ها و فناوری های نو ظهور هر ساله در مسکو پایتخت روسیه و زیر نظر مستقیم ریاست جمهوری روسیه برگزار می‌شود و دارای قدمتی قریب به یک سده می‌باشد!

امسال در نودمین سالگرد این دوره از مسابقات که در فروردین ماه ۱۴۰۱ به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد، بیش از ۶۰۰ طرح و ایده در تیم‌هایی از ۵۰ کشور جهان در بخش‌ها و ۱۶ زیرگروه مختلف با هم به رقابت پرداختند.

"پهپادها به‌عنوان توریست مجازی" عنوان طرحی بود که دانشجویان توانستند در این مسابقه ارائه نمایند.

این طرح به‌عنوان آینده‌ی گردشگری مجازی مطرح می شود و در آن با ارائه ی یک مدل مفهومی جدید در رویکرد گردشگری مجازی با عنوان "گردشگری مجازی پویا"، به معرفی و به کارگیری فناوری‌های نوین همچون پهپادها پرداخته می شود تا بتواند راهی کاملاً پویا برای بازدید از مکان‌های گردشگری ارائه دهد که گاهی دسترسی به آن‌ها می‌تواند بسیار سخت و هزینه‌بر باشد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha