دوشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۹
تشکیل کارگروه نوآوری فعالیت های فرهنگ بنیان در استان اصفهان

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: کارگروه مشورتی برای مشورت و آموزش نحوه کار در حوزه فناوری‌های فرهنگی و حل مسائل مختلف اجتماعی و فرهنگی در اصفهان تشکیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، سید مجید امامی، در نشست «ظرفیت‌های صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی استان اصفهان» که توسط خانه فناوری های فرهنگی اصفهان وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان صبح امروز برگزار شد، با بیان اینکه دوره نصب بنر به عنوان‌ کار فرهنگی گذشته است، تاکید کرد: باید به زیست بوم نوآوری فرهنگی بازگشت تا راه حل مشکلات کشور از دل مسئله استخراج شود و این کارگروه ها ‌که با مرکز نوآوری دفتر تبلیغات اسلامی و خانه خلاق ارتباط گسترده‌ای پیدا می‌کند به دنبال تداوم این اتفاق در استان هاست.
وی افزود: برخی مجموعه‌ها هنوز در حوزه نوآوری فرهنگی ورود نداشته اند و ما از آنها دعوت می‌کنیم که به سراغ جبهه مظلوم زندگی اجتماعی ما، یعنی فرهنگ، هنر و رسانه بیایند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به اینکه از دو سال گذشته «اخلاق هوش مصنوعی» دستور کار جهانی در معاونت فرهنگی یونسکو شده است، اظهار کرد: پس از مذاکرات بسیار، امسال سند اخلاق هوش مصنوعی یونسکو به صورت قطعنامه تصویب شد. مسئله فرهنگ جهانی در هزاره آینده، مسئله اخلاق هوش مصنوعی است، چون الگوی زیست و حکمرانی جهانی به سمت هوش مصنوعی می‌رود پس الگوی فرهنگ جهانی هم تغییر می‌کند.
وی از برگزاری کنفرانس منطقه‌ای به صورت حضوری و مجازی با رویکرد اسلامی در حوزه اخلاق هوش مصنوعی خبرداد و گفت: یکی از مشکلات مطرح این است که هوش مصنوعی از زمان ایجاد، در حال تهاجم به نظم اخلاقی فطری است و این سوال که هوش مصنوعی چگونه توانسته بر اختیار و حریم خصوصی افراد فائق بیاید در بین افراد فعال این حوزه مطرح است.
امامی افزود: یکی از مشکلات کشور در صنایع و نوآوری‌های فرهنگی، فقدان صندوق‌های سرمایه‌گذاری تخصصی است، در همین راستا ما در حال حاضر طرح اولین صندوق‌ سرمایه‌گذاری کاراکتر را در حال اجرا داریم که کار آن سرمایه‌گذاری و مشارکت در طراحی، معرفی و تجاری‌سازی شخصیت‌ها و کاراکترهاست که با هویت مصرف کننده ارتباط دارد و با مطلوبیت فرهنگی مخاطب رابطه برقرار می‌کند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به محصول خوب «سلام فرمانده»، گفت: با وجود این اتفاق خوب نتوانستیم از آن کاراکتر و محصول جنبی استخراج کنیم، چرا که شبکه توزیع نداریم.
وی، ‌یکی از چالش‌های امروز را آموزش زبان دوم و زبان انگلیسی دانست و بیان کرد: چون منابع مکتوب و مولتی مدیای آموزش زبان مبتنی بر فرهنگ و سبک زندگی غربی است و آموزش زبان، فوق العاده موجب تغییر سبک زندگی می‌شود، لذا ما به خصوص در حوزه گروه‌های آسیب‌پذیری مثل کودکان خردسالان باید منبع داشته باشیم، منبعی که تجاری و بازاری شود و آنقدر کارآمد که بازیگران این حوزه خود به سراغ آن بیایند.
امامی ادامه داد: ما در نشاط اجتماعی مسئله داریم و اگر محصولی در این حوزه تولید شود، قطعا حمایت می کنیم، اما مسئله اینجاست که محصول در مجموعه های متعهد به فرهنگ ملّی تولید و تبدیل به شبکه‌های تجاری خودکفا بشود.
وی با بیان اینکه بخش عظیمی از رسالت‌های ما در دفتر تبلیغات اسلامی به حوزه صنایع فرهنگی مربوط است، گفت: البته صنایع فرهنگی نه هدف که ابزاری برای صیانت از فرهنگ ملّی و دینی و ارتقای تعالیم آل الله(ع) در اخلاق مصرف فرهنگی و تعاملات روزمره مردم است که یکی از بهترین روش‌های آن صنایع فرهنگی است.
انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha