پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۳
تجلّی معارف اسلامی در برنامه‌های شبکه ثقلین

حوزه/مدیر شبکه بین‌المللی ثقلین با اشاره به تجلی معارف اسلامی در برنامه های این شبکه، رویکردهای جدید این شبکه بین المللی را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، محمدکاظم کاظمی، مدیر شبکه بین‌المللی ثقلین امروز ۱۶ تیرماه در دیدار با مدیرحوزه های علمیه اظهار کرد: شبکه تلویزیونی الثقلین با هدف نشر مکتب اسلام و معارف اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و برای تبیین مفاهیم و مطالب قرآنی و دینی براساس منویات رهبرمعظم انقلاب از سال ۸۸ راه اندازی و در صدد است تا در قالبی نو به ترویج سَبک زندگی دینی-اسلامی به فعالیت خود ادامه دهد.

وی درباره شعار شبکه ثقلین با اشاره به حدیثی از حضرت امام رضا (ع)، یادآور شد: آن حضرت می‌فرمایند «خدا رحمت کند کسی را که امر ما را احیا کند» و ما در شبکه الثقلین سعی می‌کنیم که کلام مبارک آن حضرت را سرلوحه اقدامات خود قرارداده وبه بهترین وجه ممکن به آن اهتمام بورزیم.

مدیر شبکه بین‌المللی ثقلین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره سبک زندگی، گفت: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری می توان استنباط کرد که موضوع سَبک زندگی اسلامی مبتنی بر خردورزی، اخلاق و حقوق متقابل است. به طورکلی معظم له به عنوان مهمترین ایده‌پرداز نظریه مزبور معتقد است که راه رسیدن جامعه اسلامی به آرامش حقیقی، سلوک عملی در مسیر زندگی اسلامی و حیات طیبه با برخورداری از اصول عقلانیت است. در واقع خردورزی، اخلاق اسلامی و رعایت حقوق متقابل اصول عقلانیت هستند.

کاظمی ادامه داد: سَبک زندگی بر ماهیت و محتوای روابط، تعاملات و کنش های اشخاص و آحاد مردم در هر جامعه دلالت دارد. این شبکه با رویکرد سیره نبوی و علوی با هدف وحدت جهان اسلام، درترویج سنت الهی، اسلام ناب پیامبر اعظم (ص) و سیره اهل البیت (ع) در نشر اخلاق اسلامی گام برمی دارد و در مسیر وحدت مسلمانان جهان همانند یک نخ تسبیح عمل خواهد کرد.

وی افزود: شبکه جهانی ثقلین با توجه به اهمیت مسئله سبک زندگی در دنیای امروز، پیشرفت چشم‌گیر تکنولوژی و تغییر نیاز مخاطب، برنامه های گفتگو محور خود را به سمت برنامه های تلفیقی و متنوع برده است که بحمدلله با استقبال خوب مخاطبان مواجه شده است.

مدیر شبکه بین‌المللی ثقلین درباره جامعه هدف مخاطبان این شبکه، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم برنامه‌های این شبکه به همه اقشار خصوصاً کودکان و نوجوانان به‌ عنوان تأثیرپذیرترین اقشار جامعه و زنان به‌عنوان عامل مؤثر بر تحکیم خانواده، جوانان و دانشجویان به‌ عنوان قشر فعال و پویای جامعه‌ جهانی که در انتخاب سَبک زندگی دلخواه خود از رسانه‌ها تأثیرپذیرند، توجه ویژه شود.

پخش این شبکه به صورت ماهواره‌ای است و گستره هند تا آفریقا را در برمی گیرد و در حال حاضر به زبان عربی در این شبکه برنامه تولید و پخش می شود از اینرو اهتمام داریم تا با تاکید بر مشترکات انسانی، اعتقادی و اسلامی بتوانیم مخاطبان خود را بهره‌مند سازیم تا بر وحدت جهان اسلام که سیره نبی مکرم اسلام است، افزوده شود و قدمی در راه پیشبرد تمدن اسلامی برداریم.

مدیر شبکه ثقلین ادامه داد: سر فصل‌های موضوعی و قالب‌های برنامه‌سازی تلویزیونی بر اساس طبقات اجتماعی و گروه‌های مختلف مخاطبان درراستای اهداف شبکه مشخص شده تا تأثیرگذاری آن به حداکثر برسد. اما باید به این نکته توجه کرد که نهادینه شدن سَبک زندگی اسلامی، مستلزم مشارکت فعال همه افراد جامعه به عنوان کنشگران اجتمـاعی است و این اقدام در بستر رسانه‌های فعال و متعهد میسر است.

کاظمی در خصوص اهمیت شبکه های مجازی، گفت: شبکه های مجازی به عنوان یکی از مؤثرترین بسترهای رسانه ای عصرحاضر،تأثیرات شگرفی بر مخاطبان خود دارد و شبکه ثقلین از این فرصت به بهترین نحوممکن بهره خواهد برد و با تشکیل شوراهای تخصصی در این زمینه امید دارد بهترین حضور و نفوذ را در این عرصه داشته باشد.

۳۱۳/۱۷

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha