به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجتالاسلاموالمسلمین مجتبی ذوالنوری شامگاه سهشنبه در جشن شکوه حیا که در میدان آستانه قم برگزار شد، اظهار داشت: این جمع باشکوه نشان میدهد که ارزشهای دینی و اسلامی در جامعه زنده است.
وی به دلایل بیحجابی در جامعه اشاره کرد و گفت: اولین عامل بیحجابی در جامعه جهل و بی شناختی است چرا که این افراد فهم و شناختی از اهمیت عفاف و حجاب ندارند.
حجتالاسلاموالمسلمین ذوالنوری ادامه داد: ریشه بیحیایی بیمعرفتی و جهل به احکام است که موجب میشود برخی از افراد اینگونه نسبت به ارزشهای دینی و اسلامی بیتفاوت باشند.
وی ابراز داشت: ریشه دیگر بیحجابی در غریزه و عدم کنترل غریزه جنسی است حال این که فطرت پاک اجازه نمیدهد انسانی بیحیا باشد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: موضوع دیگر عوامل بیولوژیکی و روانشناختی است و اگر افراد بیحجاب مورد بررسی روانشناسانه قرار بگیرند مشخص میشود که کمبود عاطفه و حقارتهای شخصیتی دارند.
وی ادامه داد: مشکلات اجتماعی، شرایط همنشین و ... هم در بروز بیحجابی نقش دارند که باید برنامهریزی لازم در این زمینه صورت بگیرد.
حجتالاسلاموالمسلمین ذوالنوری تصریح کرد: محیطهای آموزشی دانشگاهی، بازار و مراکز خرید نیز در ترویج بیحجابی میتوانند نقش داشته باشند.
وی ادامه داد: در برنامهریزی فرهنگی باید ببینیم چه عواملی در انحراف بچهها تأثیرگذار است و راههای برطرفکردن آن را ارائه دهیم.
حجتالاسلاموالمسلمین ذوالنوری تصریح کرد: فضای مجازی به عاملی برای تخریب عفاف و حجاب در جامعه تبدیل شده است که باید در این زمینه نیز اقدامات لازم صورت بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب سالها بر روی شبیخون فرهنگی تأکید میکنند اما برخی دولتهای ما این بیانات را نمیشنیدند و میگفتند کاری به جهنم و بهشت مردم نداریم که نتیجه آن بیحیایی و بیحجابی کنونی میشود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان این که اگر ملاک ارزشیابی عفاف و حجاب باشد، شاهد چنین وضعیتی نبودیم، ابراز داشت: امربهمعروف و نهیازمنکر یک وظیفهای حکومتی است و حاکمیت باید پشتیبان آمران به معروف و ناهیان از منکر باشد.
حوزه/ نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان این که اگر ملاک ارزشیابی عفاف و حجاب باشد، شاهد چنین وضعیتی نبودیم، ابراز داشت: امربهمعروف و نهیازمنکر وظیفهای حکومتی است و حاکمیت باید پشتیبان آمران به معروف و ناهیان از منکر باشد.
نظر شما