شنبه ۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۴
 راه‌اندازی رشته جدید در مرکز تربیت‌معلّم مبلّغ حوزه‌های علمیه

حوزه/ مسئول مرکز تربیت‌معلّم مبلّغ حوزه‌های علمیه گفت: آماده‌سازی طلاب جهت ورود عالمانه و قدرتمند به عرصه تعلیم‌وتربیت رسمی کشور و تربیت دبیرانی در تراز انقلاب اسلامی از جمله اهداف راه‌اندازی رشته جدید تربیت مبلغ معلم است.

حجت‌الاسلام‌ سید صمد موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، اظهار داشت: سطح سه رشته «تربیت مبلّغ معلّم با گرایش هشت‌گانه» سومین مقطع از تحصیلات حوزوی و یکی از رشته‌های حوزه دانشی «تبلیغ و ارتباطات» است که طلّاب در آن ضمن شناخت مهم‌ترین مسائل تعلیم‌وتربیت رسمی، مهارت‌ها و روش‌های تدریس دروس مرتبط با آموزش‌وپرورش را می‌آموزند و توانایی پاسخگویی به نیازهای مربوط و توان تدریس تربیت محور در آن را پیدا می‌کنند و در پایان، موفق به دریافت دانشنامه سطح سه رشته «تربیت مبلغ معلم» می‌شوند.

وی به گرایش‌های هشت‌گانه اشاره و گفت: آموزگاری ابتدائی، دبیری الهیّات، دبیری عربی، مربی امور تربیتی، دبیری علوم اجتماعی، دبیری تاریخ، دبیری زبان و ادبیات فارسی و دبیری فلسفه ۸ گرایش آن است.
حجت‌الاسلام‌ موسوی به‌ضرورت‌های راه‌اندازی این رشته ها اشاره کرد و بیان داشت: تأکید آموزه‌های دینی بر استفاده از اساتید متخصّص و توانمند جهت ارتباط با نوجوانان و انتقال صحیح مبانی اعتقادی اسلام به آنها، رسالت حوزه علمیه در تربیت مبلغان و فضلا جهت تأمین دبیران توانمند، متخلّق و مبلغ دین و نیاز جامعه و آموزش‌وپرورش به ورود طلاب و فضلای جوان متخصّص، متخلّق حوزه‌های علمیه به عرصه تعلیم‌وتربیت رسمی کشور و ضرورت تبلیغ معارف دینی از این طریق از ضروریات راه‌اندازی آن است.

وی در بیان اهداف نیز ابراز داشت: رشد علمی و مهارتی و ارائه و تبیین نظام‌مند رشته‌های مرتبط با تعلیم‌وتربیت رسمی کشور؛ پاسخ‌گویی به انواع مختلف نیازهای فکری و دینی جامعه دانش‌آموزش و علمی آموزش‌وپرورش؛ آماده‌سازی طلاب جهت ورود عالمانه و قدرتمند به عرصه تعلیم‌وتربیت رسمی کشور؛ تربیت طلاب مستعد جهت ورود به آموزش‌وپرورش؛ ایجاد توان تدریس تربیت محور در آموزش‌وپرورش و شناخت مهم‌ترین مسائل تربیتی و روان‌شناسی نوجوانان؛تقویت توان پاسخ‌گویی به پرسش‌ها و شبهات مربوط به حوزه دین و معارف اسلامی در نظام تعلیم‌وتربیت رسمی؛ تربیت طلاب مستعد جهت ورود به سطوح بالاتر و تربیت دبیرانی در تراز انقلاب اسلامی از اهداف راه‌اندازی این رشته است.

مسئول مرکز تربیت‌معلم مبلغ حوزه‌های علمیه در بیان سیاست‌ها و همچنین نظام آموزشی و پذیرش نیز اظهار داشت: اهتمام به تعالی اخلاقی و معنوی طلّاب علوم دینی؛ اهتمام و توانمندسازی طلاب جهت ورود به عرصه تعلیم‌وتربیت رسمی، اهتمام به تقویت استقلال فکری و اعتمادبه‌نفس طلاب علوم دینی در مسائل علمی و مهارتی؛ تأکید بر آموزش پژوهش‌محور و کاربردی؛ تأکید بر بهره‌گیری از روش‌های کارآمد آموزشی با اهتمام به سنت‌های حوزوی؛ تأکید بر شناسایی استعدادهای برتر در زمینه تدریس، تبلیغ و مدیریت آموزشی؛ اهتمام به تقویت تعبد و تعهد دینی در عرصه تعلیم‌وتربیت؛ تأکید بر پویایی برنامه‌های آموزشی، مهارتی و توجّه به نیازها و مقتضیات روز آموزش‌وپرورش؛ تأکید بر استفاده از متون آموزشی واجد استانداردهای لازم و تأکید بر استفاده از منابع مهم و استاندارد آموزشی از جمله سیاست‌هایی است که با راه اندازی این رشته محقق خواهد شد.

وی ادامه داد: نظام آموزشی این رشته نیم‌سالی، درسی و حضوری است. طول دوره بدون احتساب پایان‌نامه حدّاقل شش و حدّاکثر هشت نیم‌سال است.

حجت‌الاسلام‌ موسوی در خصوص شرایط کلی پذیرش نیز بیان داشت: احراز صلاحیت‌های اخلاقی و عمومی بر اساس آیین‌نامه‌های مصوب؛ دارا بودن مدرک علمی سطح دو و قبولی در سنجش های علمی، مهارتی و شخصیتی از جمله شرایط کلی پذیرش است.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون در دو گرایش آموزگاری ابتدایی و دبیری الهیات فرایند جذب و گزینش طلاب متقاضی در حال انجام است و ان شاءالله بقیه گرایش ها نیز به زودی راه اندازی می شود.
گفتنی است آی دی پاسخگویی به سوالات در ایتا به نشانی @Amozesh_t و آدرس سایت مرکز تربیت معلم مبلغ حوزه های علمیه به نشانی https://tmobalegh.cfu.ac.ir می باشد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۲۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۷
  • پورولی IR ۱۱:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۹
    سلام لطفا برای خواهران تهران هم بگذارید طرح عالی
  • مادر IR ۲۱:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۰
    باسلا م من مادر جوانی هستم سه با در استخدامی اموزش پرورش قبول شده ولی در مساحبه با بهانه هارد کرده اند ایاه همه باید حوزه درس پخوانند تا استخدام بشن جوان من از همه جا نا امید شده ایااین درسته مگید با ید ازدواج کند چتوری نه کار داره نه نهپول نه نه پارتی
    • محمد IR ۱۴:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۱
      راه اندازی این رشته برای کمک به موفقیت در آزمون استخدامی هست ، ممکنه کسی هم که در این رشته هم درس خونده در آزمون رد بشه .. شرایط آزمون استخدامی برای همه مردم یکسانه ..
  • علی IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
    هر چه حوزه را آباد کردید حالا نوبت آموزش و پرورش هست
  • سیدصدیق IR ۱۶:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
    بسیار عالی
  • یک ایرانی IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
    دانشگاه خیلی از این رشته ها رو داره، دیگه پا تو کفش دانشگاه ها نکنید.
  • باغستانی IR ۱۲:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
    بسیار ساده تر از سایر دانشگاهها جذب آموزش و پرورش می شوند.
  • احمد IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
    تیشه به ریشه پوسیده آموزش و پرورش بزنید
  • الل IR ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
    شما فعلا همون حوزه رو آباد کنید آموزش و پرورش به اندازه کافی خودش نخبه و انقلابی داره
    • محمد IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
      آره والا چه نخبه های بیسوادی !یه مشت معلم بیسواد و موجی که مدام بچه های مردم را با کتک میخان با سواد کنن
    • جهادی IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
      حوزه‌،که‌از‌لحاظ‌معنوی‌اآباد‌هسته،این‌آموزش‌وپرورش‌ هست‌که‌نیاز‌به‌آباد‌شدن‌،داره
  • علی IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
    بله اینم شعار نباید حوزه و حوزویان به دولت وابسته باشند!!!!!!!!!!
  • آرتینا IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
    سلام لطفاً برای طلاب خواهرهم این طرح رو اجرایی کنید خیلی ممنون🙏🙏🙏🙏
  • ناشناس IR ۲۰:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
    خیلی خوبه.اگر بیان شاید حقوق معلمها هم به واسطه طلاب عزیز بالا بره
  • د IR ۱۹:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
    سلام چه فایده داره وقای دیگران مشابه همین دوره را در تربیت معلم می گذرانند و از همان روز اول استخدام رسمی قطعی می شوند و طول دوره تربیت معلم هم جزو سابقه شان می شود ولی طلبه تازه بعد از این دوره باید در آزمون استخدامی شرکت کند که سوالاتش هیچ ربطی نه به آموخته هایش دارد و نه به کارش در آموزش و پرورش ،تازه بعدش هم دوره یکساله فرهنگیان بدون حقوق و ... تازه پس از ورود هم هیچ محلی از اعراب ندارد و همه می گویند ای وای کیفیت آموزش پایین امد اخوندها حمله کردند و ... آن هم بعضا از مسئولین
  • مریم شاه پوری IR ۱۸:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
    سلام علیکم این برنامه بسیار عالی هست ولی بفرمائیدکجابایدثبت نام کنیم چون بنده خیلی علاقمند هستم چون چندسال ازطرف حوزه در مدارس فعالیت داشتم.
  • اسعدی IR ۱۶:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
    سلام و احترام لطفا برای طلاب خواهر هم این طرح را اجرا کنید.
  • معصومه IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
    سلام خیلی خوبه فقط چطور ثبت نام کنیم
  • مریم اخباری IR ۱۳:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
    به نظر من خیلی عالیه فقط یک سوال، کسانیکه مثل من چند سال است اموزگار ابتدایی هستیم ولی در مدارس غیر انتفاعی بودیم حالا چه طور میتوانیم در قسمت گزینش آموزگار ابتدایی شرکت کنیم؟
  • فاطمه IR ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
    سلام این دوره برا آقایون فقط؟ لطفا فکری برا طلاب خواهر هم بکنید.
    • نیاز IR ۰۷:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
      جناب بابادی، مدارس دخترانه نیازمند، معلم متجانس هستند. بنا بر این خواهرانی که همراه همسری، تعلیم را هم انجام می دهند، اقدام به رفع یک مشکل ضروری می کنند.
    • بابادی IR ۱۵:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
      طلاب خواهر بهتر که ب فکر ازدواج باشند تا کار