به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مازندران، حجت الاسلام عباس نصیری فرد در کارگاه پژوهشی جهاد تبیین با موضوع «شبهه شناسی و مهارت های پاسخ به شبهات جنگ شناختی» در جمع اساتید، کادر و طلاب مدرسه علمیه امام حسین(علیه السلام) چالوس، ضمن اشاره به ضرورت و چرایی جهاد تبیین اظهار کرد: عدم آگاهی از مبانی مورد تبیین، عدم مخاطب شناسی، بداخلاقی و تخریب افراد، توجیه و مقابله با همه شبهات و سوالات مردم و... از آسیب های جهاد تبیین است.
وی افزود: جنگ ترکیبی به شاخه های نظامی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و خانواده تقسیم می شود، مهم ترین عرصه جنگ ترکیبی، جنگ شناختی است که امروز از رفتار به ذهن تغییر کرده، بنابراین قبل از اینکه دشمن کار را به دست بگیرد و اطلاعات غلط را به دیگران انتقال بدهد، باید روایت صحیح را برای دیگران بازگو کنیم.
نصیری فرد خاطر نشان کرد: فعالیت در فضای مجازی، تولید محتوا و آگاهی به موضوع مورد تبیین، از ویژگی های یک تبیین گر است که باعث سرعت روایت سازی و وارد کردن اطلاعات اولیه صحیح به ذهن مخاطب می شود.
وی در پایان افزود: کلیه مسائلی که جامعه در پیشرفت راهبرد های نظام مانند تکثیر نسل، جمعیت و سبک زندگی اسلامی به آن نیاز دارد، باید در دو حوزه تهاجمی دشمن و دستاورد های انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام ۳۱۳/۴۸
نظر شما