دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
photo_2022-12-14_06-17-42.jpg

استاد مدرسه علمیه ثامن‌الحجج علیه‌السلام پارس‌آباد مجهزبودن بانوان طلبه به فنون سخنوری را لازمه اثرگذاری مبلغان در عرصه‌های تبلیغی و جامعه دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اردبیل، خانم نازیلا انصاری ظهر امروز در «کارگاه آموزشی ارتباط مؤثر با مخاطب و بیان احکام ویژه مبلغان طرح امین» که در مدرسه علمیه ثامن‌الحجج علیه‌السلام پارس‌آباد برگزار شد، ارتقاء تربیت دینی و رشد و شکوفایی تربیت اسلامی در جامعه را از اهداف تبلیغ بیان کرد و گفت: ارائه محتوای مناسب به مخاطبان و مجهزبودن به راهکارهای ارتباط موثر به‌ویژه فنون سخنوری، در تاثیرگذاری حضور مبلغان در عرصه‌های تبلیغی نقش بسزایی دارد.

وی افزود: اصلی‌ترین وظیفه و رسالت مبلغان، تربیت انسان‌های بزرگ بر مبنای فضائل اخلاقی و دینی است که تعیین‌کننده آینده جامعه هستند و بهره‌گیری از ظرافت‌های تبلیغی برای انتقال این مفاهیم ضروری به‌ نظر می‌رسد.

استاد مدرسه علمیه ثامن‌الحجج علیه‌السلام پارس‌آباد مهم‌ترین بخش یک ارتباط مؤثر را رمزگشایی اطلاعات و افکار انتقال‌یافته از مخاطب دانست و اظهار کرد: فردی که از مهارت ارتباط مؤثر به‌خوبی بهره‌مند است باید بداند که برای داشتن یک ارتباط مطلوب، ضمن شناخت مخاطب از احساسات او نیز باخبر باشد.

انصاری یکی دیگر از روش‌های مهم تقویت مهارت ارتباط مؤثر را به‌کارگیری زبان بدن دانست و تصریح کرد: این روش سازنده به مبلغان کمک می‌کند تا افکار و منظور خود را بهتر به فرد مقابل برسانند.

مجهزبودن به فنون سخنوری پیش‌نیاز اثرگذاری در عرصه‌ تبلیغی است

مجهزبودن به فنون سخنوری پیش‌نیاز اثرگذاری در عرصه‌ تبلیغی است

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha