یکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۸
عبور از شبی سرد بدون قطع گسترده گاز در کشور

رئیس مرکز راهبری گاز ایران اعلام کرد: دیشب استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی با بیشترین افت فشار و قطع موقت گاز مواجه شدند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، غلامرضا کوشکی، رئیس مرکز راهبری گاز ایران در ارتباط زنده تلویزیونی با رسانه ملی گفت: از اواسط هفته گذشته شاهد ورود موج گسترده سرما به کشور بودیم که باعث شد در روزهای گذشته با موازنه منفی تولید و مصرف گاز مواجه شویم بخصوص در استانهای شمالی و شمال شرق کشور که سرمای بی سابقه ای داشتند و کمینه دما در برخی از شهرهای استان به منفی ۲۸درجه رسید که حداقل انتقال گاز را به شبکه های شمال شرق کشور داشتیم .

وی اعلام کرد: دیشب استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی با بیشترین افت فشار و قطع موقت گاز مواجه شدند.

به گفته رئیس مرکز راهبری گاز ایران، جریان گاز برقرار است و با حداکثر ظرفیت ایستگاه ها کار می کنند و جریان گاز قطع نشده اما افزایش مصرف باعث شده متاسفانه در برخی از سرشاخه ها شاهد افت فشار باشیم و در برخی از شهرها قطع گاز داشتیم.

رئیس مرکز راهبری گاز ایران از هموطنان درخواست کرد گاز را بهینه مصرف کنند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • انتقام سخت CA ۰۱:۲۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۳۰
    در دیدار سال ۱۳۹۸ با جمعي از جوانان و دانشجويان لندن، آیت الله مصباح یزدی گفتند که عده ی کمی شاگردهای ممتاز هر کلاسی میشوند! وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ- ثُلَّةٌ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَقَلِيلٌ مِنَ الْآخِرِينَ! همان طور که حضرت آقا گفتند، آنها زودتر از دیگران نیاز را شناختند و دانستند، برای برآوردن آن نیاز شتافتند؛ آن هم در میدان سختی مثل میدان جنگ، میدان جهاد، میدان فداکاری؛ سابقون اینها هستند! «آیت الله سید محمد باقر صدرها، مجتهد مســلم و تئوری پرداز که اگر طرح اقتصادش در دنیا مطرح میشد و در کشور ما رعایت میشد، ما مترقی ترین اقتصاد دنیا میشدیم» (کتاب نگاهی به مبانی و اصول تفکر بسیجی). دولت سیزدهم دارد سعی می‌کند که ظرفیت ها (مثل ذخیره گاز) را فعال کند و برای مصرف گاز نیز سیاست‌گذاری کند که مدیریت شود. ما هم باید سعی کنیم!سعی کنیم قوی بشویم – هم در داخل و هم در خارج ایران! باید پیر و جوان همه کشورها قوی و مقاوم بشوند مثل پیر و جوان محور مقاومت 🇮🇷🌏🇵🇸! «آیه مقاومت» را باید ببینیم (https://www.aparat.com/v/Xi296)! آیه مقاومت سید حسن ما و مصباح! سید ما گفت اگر بخواهید جنگ (ماه ژوئيه) را در یک جمله خلاصه کنم، می گویم خدا را به صورت حیرت انگیزی دیدیم. ما هم باید خدا را به صورت حیرت انگیزی ببینیم! باید چشم و گوش و دلمون را از هر چه نا پاک پاک کنیم! مگر نمی خواهیم صدای امام را بشنویم و سیمای امام را ببینیم؟ چند تابعیتی نباشیم! از خط (و✍🏼) و خطوات شیطان تبعيت نکنيم! فَاتَّبِعُوا ملة محمد (ص)! از آيت الله خامنه اي تبعيت کنيم!در این زمستان...امام را بشناسیم! امام علی(ع):«معرفت به ما كارى است سخت و دشوار، آن را جز عبدى كه خداوند قلبش را براى ايمان امتحان كرده تحمل نمى‏كند، و حديث ما را فرا نگيرد جز سينه‏هاى امين، و عقل‏هاى متين.» ما هوادار حق هستیم و میل (وMail ) ما با سید علی📩! سلام فرمانده! سپاه شما رزمندگان بدون مرزند! آقا جان! واقعاً دشمن ما میلیونها سلیمانی را در سرا سر جهان نمیبیند؟ دست قدرت خدا را نمیبیند؟ ما انتقام خواهیم گرفت و ما باید به وعده خودمان صادق باشیم! سلام يا مهدي! يا وعدنا الصادق يا صادق الوعد! في خط روح اللٰه، واللٰه!إنا علىٰ العهد! رازها در ذکر بسم الله الرحمن الرحیم است /وعده‌ها داده خدا، باید که قرآن را ببینی /قول دادیم انتقامی سخت می‌گیریم، ‏بنشین /تا که فرق قول کافر با مسلمان را ببینی!
  • «آن زمستان» CA ۰۱:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۳۰
    در «آن زمستان» (https://hawzahnews.com/xbwkC)، آیت الله مصباح یزدی به حاج قاسم گفتند هر چه ما قدر سید علی را بدونیم، خدا هم نعمتش را برای ما زیاد میکند! در این زمستان، آیت الله مصباح و حاج قاسم به ما می گویند هر چه ما قدر سید علی را بدونیم، خدا هم نعمتش را برای ما زیاد میکند! سلام آقا جان! در نخستین دیدار با رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم، یکی از توصیه های اساسی شما مسئله‌ی عدالت‌ورزی بود:«اساس حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی بر اقامه‌ی عدل است، کما اینکه اساس همه‌ی ادیان بر اقامه‌ی عدل است. خدای متعال میفرماید که ما پیغمبران را فرستادیم، کتابهای آسمانی را فرستادیم، لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط؛ اصلاً برای اینکه مردم قیام به قسط کنند و جامعه، جامعه‌ی عدالت‌آمیز باشد. خب ما در این زمینه‌ها عقبیم، خیلی باید کار کنیم، خیلی باید تلاش کنیم» «عمدتاً در زمینه‌ی عدالت در توزیع امکانات کشور است؛ این امکانات باید واقعاً عادلانه توزیع بشود. الان در بعضی از بخشها حقیقتاً این جوری نیست. البتّه اینکه من عرض میکنم، به معنای این نیست که یک اقدامی پشت سر این وجود داشته باشد لکن مثلاً در زمینه‌ی انرژی، در زمینه‌ی نفت همین اواخر یکی از مسئولینِ دولت قبل، گزارشی به ما داد که یارانه‌ی پنهان نفت در سال ۹۹، حدود ۶۳ میلیارد دلار است! که خب اصلاً این رقم و این یارانه به چه کسی میرسد؟ چه کسانی‌ از نفت کشور، از بنزین، بیشتر استفاده میکنند؟ جمع مهمّی از مردم اصلاً از این یارانه هیچ استفاده نمیکنند. آن وقت محاسبه کرده‌اند ۶۳ میلیارد دلار یعنی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان، که از بودجه‌ی سال ۹۹ بیشتر است! اینها خب چیزهایی است که حالا من گفتم، [البتّه] در زمینه‌ی نفت، من هیچ توصیه‌ای ندارم که چه کار بکنید، آنها را باید بررسی کنید، ببینید که چه کار باید انجام بدهید؛ میخواهم بگویم یک چنین وضعی گاهی وجود دارد؛ اینها خب خلاف عدالت است، بایستی مراقبت بشود. باید کاری کنیم که فاصله‌ی طبقات محروم با طبقات برخوردار کم بشود؛ یعنی هر چه ممکن است امکانات کشور عادلانه توزیع بشود.» در مراسم اهداء جایزه جهانی ادبیات مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی ۲۷ دی، سید حسن نصر الله گفتند (https://snn.ir/004Qf9):«جمهوری اسلامی کمبودی در مورد گاز ندارد؛ مسئله، نحوه توزیع است.» آقا جان، امروز در مسئله‌ی عدالت عقبیم. ولی ان شاء الله، با السابقون السابقون جلو میفتیم! 🇮🇷🌏🇵🇸
  • فاطمی IR ۲۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۹
    کنایه روزنامه «اطلاعات» به پیش‌بینی‌ها درباره «زمستان سخت اروپا»/ عبرت بگیریم، خنده‌ تمسخر نزنیم. روزنامه اطلاعات نوشت: تعطیلات پی‌درپی این روزها، اعم از برفی و دودی و گازی، لااقل می‌تواند یک فایده داشته‌ باشد و آن، عبرت‌های سال آینده است؛ چیزی که سال‌های پیش برای امسال نیاورد. بر حال زارِ نیامده‌ی دیگران پیشاپیش خنده‌ی تمسخر نزنیم و سرِ تبختر نتکانیم؛ باشد که خدای رحمان بر ما مرحمتی کند و آن «زاریِ» روزی و مقدّر برای دیگران را حواله‌ی خودمان نسازد. در مورد آلودگی کشنده‌ی هوا، پیش از خنده‌ تحویل دادن به کسانی که بر این امر نقد و خرده‌ای می‌آورند، عجالتاً از خرج‌های اتینا بکاهیم و بر جبران نقصان‌های گذشته و جاری بیفزاییم؛ ثوابش بیشتر است.
  • زمستان سخت/2 IR ۱۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶
    ... آیا در سایر حوزه‌ها هم چنین تحلیل‌هایی، تولید می‌شوند و معیار قرار می‌گیرند؟ آیا تصمیم‌گیری‌ها کلان بر پایه چنین تحلیل‌هایی است؟ آیا وزیر نفت نمی‌دانست حتی اگر اروپا زمستان سختی داشته باشد، بازهم چیزی به ارزش‌های وزیر نفت ایران افزوده نمی‌شود؟ آیا نمی‌دانست عملکرد او و وزارتخانه‌اش نه با زمستان سخت اروپا که با زمستان ایران سنجیده می‌شود؟ آیا نمی‌دانست وعده دادن به زمستان سخت اروپا، ناخوداگاه باب مقایسه زمستان ایران و اروپا را باز می‌کند و ضررکننده بزرگ در این میان، شرکت گاز و فعالیت‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنانش است؟ آیا نمی‌دانست اگر باب مقایسه ایران و اروپا را باز کند، به هزار و یک دلیل موجه و ناموجه،‌ نزد افکار عمومی پیروز نخواهد بود؟ آیا نمی‌دانست نباید یک کشور بزرگِ دارنده گاز را با کشورهای واردکننده گاز مقایسه کند؟ آیا نمی‌دانست کرکری خوانی و تبلیغات و سخنان هیجانی را باید به دیگرانی واگذار کند و خود مظهری از عقلانیت و بیان سخنان سنجیده و قابل اتکا باشد؟ وزیران انرژی و اقتصاد اهل طمأنینه و تأمل هستند و نمادی از بلوغ و دوراندیشی، نه تبلیغ و احساسات. اقتصاد و انرژی، علم عقل و واقعیت‌اند نه شور و هیجان. با موضع‌گیری شعاری و احساسی شاید بتوان طرفداران این یا آن جناح سیاسی را خوشحال کرد و سرذوق آورد اما قطعاً به کار مدیریت انرژی نمی‌آید.// بعد از تحریر: فارغ از عملکرد مسئولان، برای کمک به بهره‌مندی حداکثر مردم از گاز در اوج سرمای زمستان، کمتر گاز مصرف کنیم. // رضا غبیشاوی - عصر ایران
  • زمستان سخت/1 IR ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۶
    هرگاه مسئولان وزارت نفت درباره مصرف گاز هشدار می‌دهند یا خبری از قطع گاز منتشر يا شهری برای کاهش مصرف گاز تعطیل می شود، بلافاصله فیلم معروف وزیر نفت در تابستان گذشته بازنشر می‌شود؛ وقتی در اوج هیجان و احساسات آرزو کرده بود "خداوند به همه طول عمر بدهد تا ببینند امسال برای دنیا و به‌خصوص اروپایی‌ها چه زمستان سختی در پیش است". جواد اوجی وزیر نفت در 31 مرداد 1401 با حضور در برنامه "جهان‌آرا" شبکه افق، خطاب به مجری برنامه (امیرحسین ثابتی) گفته بود:‌ "آقای ثابتی! ان‌شاءالله خدا به همه‌مون عمر بده ببینیم امسال چه زمستان سختی در پیشه... برای دنیا به‌خصوص برای کشورهای واردکننده انرژی، به‌خصوص اروپایی‌ها... خودشون به خودشون دارن ظلم می‌کنند... دولت‌ها دارند به مردم‌شون ظلم می‌کنند... می‌توانیم بخشی از کمبود انرژی جهان به‌ویژه اروپا را تأمین کنیم". امروز هم آن زمستان وعده داده‌شده رسید و تقریباً روزی نیست وزیر نفت و دیگر مسئولان در تلویزیون درباره شرایط شکننده و سخت گاز و احتمالاً قطع آن و تعطیلی شهرها و ادارات صحبت نکنند. حالا که در این شرایط قرار گرفتیم، واقعاً چرا وزیر نفت آن‌روز تابستانی چنین سخنی گفت تا حالا هر بار از شرایط سخت گازی ایران صحبت شود،‌ آن سخن وزیر از "زمستان سخت اروپایی" یادآوری و چنین تناقض و تضادی، عیان شود؟ آیا وزیر نفت که خود قبلاً رئیس شرکت گاز بود، نمی‌دانست هرساله در زمستان ایران، چالش،‌ مشکل یا بحران گاز داریم و با اندک افزایش سرما یا مصرف گاز، کشور می‌تواند وارد بحران شود؟ آیا او وقتی این سخن را می‌گفت نمی‌دانست وقتی زمستان ایران و چالش گاز برسد، این سخنش یادآوری و او به چالش کشیده می‌شود و زحمت مجموعه‌های متعدد برای رساندن گاز به تک‌تک خانه‌ها و گرم نگه داشتن آن‌ها به حاشیه رانده می‌شود؟ آیا این سخن اوجی وزیر نفت، نشان نمی‌دهد او در این جایگاه بالای اداری و با وجود اطلاعات و تجربیات و... نتوانست آینده زمستان ایران و اروپا و جهان را پیش‌بینی کند؟ حال آن‌که پیش‌بینی و تحلیل وزیر نمی‌تواند شخصی باشد، بلکه برآیندی از دستگاه کارشناسی مجموعه زیرمجموعه اوست. ... ادامه دارد