جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۸
جزئیات و مزایای شرکت در رویداد مسأله محور هوش مصنوعی با محوریت کلان داده ها

ایده اصلی رویداد مسأله محور هوش مصنوعی با محوریت کلان داده ها از سوی ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه های علمیه ارائه و بنیاد شیخ انصاری نیز در امتداد رسالت خود اقدام به حمایت و همکاری نموده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، رویداد مساله محور هوش مصنوعی با محوریت کلان داده ها برگزار می شود. ایده اصلی این رویداد از سوی ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه های علمیه ارائه و بنیاد شیخ انصاری نیز در امتداد رسالت خود اقدام به حمایت و همکاری نموده است؛ به همین منظور در ادامه مصاحبه حجت الاسلام والمسلمین بهاری مدیر بنیاد شیخ انصاری تقدیم حضور می شود:

لطفا درباره رویداد مساله محور هوش مصنوعی توضیح دهید

مأموریت اصلی بنیاد شیخ انصاری (ره) شناسایی و پرورش استعدادهای حلّ مسئله است که برای این منظور برنامه ریزی ها متعددی صورت گرفته است. از جمله این برنامه ها، برگزاری رویدادهای رقابتی مسئله محور است که فرصت خوبی را برای شناسایی استعدادها فراهم می سازد.

باتوجه به اینکه هوش مصنوعی آینده جهان را متحول می کند و نوع روابط را در آینده ای نزدیک تغییر داده و تأثیر زیادی در کلان مسائل فرهنگی، اقتصادی و سیاسی خواهد گذاشت لذا لازم است تحلیل های متنوعی از منظرهای گوناگون در این رابطه صورت گیرد تا ابعاد دینی و فقهی آن نیز روشن گردد. بخشی از این تحولات در حال انجام است و نیاز به آن دارد که در حوزه های علمیه در این خصوص جستارهای علمی صورت گیرد و بخشی نیز ناظر به آینده است که با نگاه آینده پژوهانه باید مورد بررسی و تحلیل و در نتیجه مدیریت تحول قرار گیرد.

آنچه در این رویداد به دنبال آن هستیم ایجاد یک فضای آموزشی - رقابتی است که در ضمن آن، علاوه بر آموزش عمومی شرکت کنندگان، استعدادهای حلّ مسئله در حوزه هوش مصنوعی هم شناسایی شوند تا زمینه پیشرفت ایشان در این حوزه فراهم گردد.

مسئله محوری این رویداد «مالکیّت داده» قرار داده شده است چون مباحث داده ها در فضای دیجیتال و بخصوص در اقتصاد دیجیتال از مسائل اثرگذار و پرچالش دنیای مدرن است که رابطه وثیقی با مباحث فقهی پیدا می کند و حوزه های علمیه در این زمینه باید به یک جمع بندی مطلوب و اثرگذار برسند از این رو این موضوع به عنوان مسئله محوری رویداد انتخاب شده است.

ایده اصلی این رویداد از سوی ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه های علمیه ارائه و بنیاد شیخ انصاری نیز در امتداد رسالت خود اقدام به حمایت و همکاری نموده است.

این رویداد با مشارکت چه مراکزی برگزار می‌شود؟

مراکز علمی حوزوی اعم از برخی مراکز تخصصی فقهی، مدارس علمیه و تعدادی از مؤسسات و پژهشگاه ها در اجرای این رویداد مشارکت می نمایند.

مخاطبین شما در این رویداد چه کسانی هستند. آیا شرایط خاصی باید داشته باشند؟

باتوجه به اینکه عنوان محوری رویداد مالکیت داده است و مباحث فقهی باید در دستور کار شرکت کنندگان قرار گیرد لذا کسانی که در این رویداد شرکت می کنند باید حداقل هایی از فقه را بدانند. از این رو، سطح ۲ حوزه شرط لازم شرکت در این رویداد است. البته آشنایی با مباحث IT نیز به عنوان امتیاز برای شرکت کننده تلقی شود و حتما در رقابت مؤثر خواهد بود.

مزایای سشرکت در این رویداد برای طلاب چیست؟

علاوه بر اینکه بخش آموزشی در این رویداد به عنوان سواد دیجیتال می تواند فواید بسیاری را بر ای شرکت کنندگان داشته باشد امّا تمرکز اصلی ما بر رقابتی است که در رویداد طراحی شد و برگزیدان را مشخص می کند. کسانی که به عنوان برگزیده انتخاب می شوند علاوه بر جوایز نقدی که در اطلاعیه بیان شده، در صورت همکاری با بنیاد شیخ انصاری از حمایت های بنیاد هم بهره مند خواهند بود. البته برگزیدگی در این رویداد یکی از شرایط حمایت بنیاد از این افراد است و برای هماری با بنیاد لازم است شرایط دیگری را هم واجد باشد که بسته به برنامه هایی دارد که در بنیاد تعریف شده است.

مراحل رویداد چگونه است؟

مراحل این رویداد به‌صورت جامع طراحی شده تا شرکت‌کنندگان بتوانند از ابتدا تا انتها به بهترین شکل در فرآیند یادگیری، هم‌اندیشی و ارائه دستاوردها شرکت کنند. این مراحل شامل موارد زیر است:

  1. گذراندن دوره آموزشی آفلاین: ابتدا شرکت‌کنندگان از طریق یک دوره آموزشی آفلاین، با مفاهیم و موضوعات مرتبط آشنا می‌شوند. این مرحله پایه‌های علمی و مهارتی اولیه لازم برای ادامه مسیر را فراهم می‌کند.
  2. شرکت در نشست تبیین مسئله: در این نشست که با حضور اساتید برجسته کشوری برگزار می‌شود، مسئله محوری رویداد مطرح و ابعاد مختلف آن بررسی می‌شود. این مرحله به شرکت‌کنندگان کمک می‌کند تا به درک عمیقی از مسئله برسند.
  3. تشکیل جلسات هم‌اندیشی و کشف راه‌حل‌ها: گروه‌ها در جلسات تعاملی هم‌اندیشی شرکت می‌کنند و با استفاده از دانش و ایده‌های خود، راه‌حل‌هایی برای مسئله ارائه می‌دهند. این بخش به کار گروهی و خلاقیت تاکید دارد.
  4. ارائه دستاوردهای گروهی و ارزیابی: در انتها، گروه‌ها نتایج و دستاوردهای خود را به داوران رویداد ارائه می‌کنند. این نتایج مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و برگزیدگان تقدیر می‌شوند.

این مراحل به‌گونه‌ای طراحی شده که مشارکت‌کنندگان در کنار یادگیری و تعامل، تجربه‌ای عملی و ارزشمند به دست آورند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha