به گزارش خبرگزاری حوزه، محمد جوانی در دوره «هم عهدی» ویژه فرماندهان نواحی بسیج کشور به میزبانی مجتمع یاوران مهدی در قم، با اشاره به اهمیت کار شبکه ای و اثرهمنوایی،خاطرنشان کرد: لشکر سایبری منافقان امروزه با استفاده از اثر همنوایی، با استفاده از هزاران اکانت فیک و ربات، سلبریتی و خواص را دچار اشتباه محاسباتی می کنند و از این طریق روی جوانان و عامه مردم تأثیر می گذارند.
این پژوهشگر علوم شناختی اظهار داشت: لشکر سایبری سالهاست که در حال مهندسی افکار و عقاید سلبریتی هاست؛ شرایط بنحوی است که وقتی یک هنرمند موضع انقلابی می گیرد در کمتر از یک ساعت هزاران اکانت فیک و ربات و لشکر سایبری به وی حمله می کند بگونه ای که هنرمندان جرأت نمی کنند موضعی جزء خواسته های آنها را در صفحات خود منتشر کنند.
وی یادآور شد: در قضیه اغتشاشات اخیر لشکر سایبری دشمنان و منافقان بنحوی واقعیات را از طریق جنگ شناختی و بمباران همنوایی، وارونه جلوه دادند که هنوز جای جلاد و شهید در بین برخی از جوانان و مردم جابه جا شده است.
این پژوهشگر علوم شناختی عنوان کرد: جنگ شناختی در حالت قوی خود این قابلیت دارد تا مقاومت جامعه را بصورت کامل از بین برد و ادراک و شناخت افراد را متزلزل کرده و انسجام اجتماعی را نابود و قوه مقاومت را از افراد سلب می کند.
جوانی تصریح کرد: جنگ شناختی همچنین با دست گذاشتن روی گسل های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و قومی و مذهبی روحیه و انگیزه مقابله و مقاومت را جامعه می گیرد؛ دشمن در جنگ شناختی با معرفی روایات متضاد و مطرح کردن شبهات به همراه قطبی کردن افکار و رادیکالیزه کردن افراد به دنبال تسخیر مغزها و در نهایت فروپاشی جامعه است.
وی ادامه داد: دشمن از طریق عامل بیرونی و دستگاه های هوشمند«هوش مصنوعی» و عامل درونی تحت عنوان ذهن های ضعف شده بدنبال ایجاد سوء گیری های شناختی و در نهایت قطبی کردن افکار و رادیکالیزه افراد هستند.
این پژوهشگر علوم شناختی گفت: طبق آخرین نظرسنجی های موسسات معتبر، اعتماد مردم آمریکا به رسانه های این کشور به کمتر از ۱۰ درصد رسیده اما بخاطر برتری ابزار و تجهیزات آنها و همچنین وجود انحصار اطلاعاتی اجازه نمی دهند باطن پوسیده آن جایی منعکس شود و علاوه بر این حتی اجازه نمی دهند صدای مخالف به بهانه صحبت خارج از قاعده، به گوش مردم غرب برسد.
نظر شما