به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه استان قم که در سالن جلسات دانشگاه ادیان و مذاهب در قم برگزار شد به تشریح برنامه ها و فعالیت های مختلف این دانشگاه پرداخت و با اشاره به این که دانشگاه ادیان و مذاهب از نظر نوع فعالیت در جهان بینظیر است، گفت: بررسیها نشان میدهد در جهان، دانشگاهی که مانند دانشگاه ادیان و مذاهب همه ادیان را مورد بررسی قرار دهد وجود ندارد و ما این موضوع را (با ارائه اسناد علمی و پژوهشی از فعالیتهای دانشگاه ادیان و مذاهب همچون کتابهایی که در این دانشگاه پیرامون مسیحیت به نگارش درآمده) در ملاقات اخیری که با آقای پاپ داشتم به اطلاع ایشان رساندم که بسیار مورد توجه واقع شد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به این مطلب که کشور ایران میتواند پذیرای یکمیلیون دانشجوی خارجی باشد، گفت: قم ظرفیت پذیرش ۱۰۰ هزار دانشجوی خارجی در رشتههای مختلف علمی را دارد که این تحقق این هدف، سرمایهای مهم برای پیشرفتهای علمی و اقتصادی استان به شمار میآید.
وی افزود: در مجموع عملکرد دانشگاه ادیان و مذاهب تاکنون مورد توجه و تقدیر مسئولان کشور واقع شده و ما تلاش میکنیم روند فعالیتهای این دانشگاه در حوزههای مختلف علمی را در سطح ملی و بینالمللی توسعه دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین نواب ادامه داد: ایران کشوری بینالمللی است و باید تعاملات گستردهای با کشورهای مختلف جهان در زمینههای علمی و دانشگاهی داشته باشد و دانشگاه ادیان و مذاهب در این رابطه که بخش مهمی از دیپلماسی عمومی بهشمار میآید، سرآمد است.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب برقرار ارتباط و تعامل با سایر مراکز علمی جهان را به عنوان یک اولویت مهم دنبال میکند و تاکنون در این خصوص به موفقیتهای چشمگیری دست یافتهاست.
وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر این که شعار دانشگاه ادیان و مذاهب، تعامل و گفتوگو است؛ ادامه داد: گفتوگو تضمین کننده امنیت جامعه است و اصلاح کشور را به دنبال دارد، بر این اساس لازم است تا همه گروههای سیاسی با یکدیگر وارد گفتوگو شوند.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: این دانشگاه در جریان تعاملات بینالمللی خود، بیشاز ۱۲۰ موافقتنامه را با دانشگاههای مختلف جهان به امضا رساندهاست و به صورت مستمر گسترش ارتباط با مراکز علمی جهان را دنبال میکند.
حجت الاسلام و المسلمین نواب گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب توجه ویژهای نیز به حوزه مطالعات زنان دارد و دانشکده مطالعات زنان این دانشگاه سالهاست برای تبیین و ترویج حقوق زنان در سطح ملی و بینالمللی فعالیت میکند.
وی در پایان سخنان خود گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب نمونه موفق یک دانشگاه غیردولتی است و اکنون فارغالتحصیلان این دانشگاه در دانشگاههای کشور به عنوان اعضای هیئت علمی مشغول فعالیت هستند.