به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، سردار محسن موحدی، رئیس ستاد کنگره ملی شهدای استان قم نیز در ادامه اظهار داشت: کار کنگره ملی شهدای استان با اتمام اختتامیه تمام نشده است و این کنگره با انتشار کتاب، فیلم و سایر فعالیت های مجازی و دیدار با خانواده شهدا در حال فعالیت است و امیدواریم که این مسیر تا سال ۱۴۰۶ ادامه پیدا کند و بتوانیم سومین کنگره را با کیفیتی درخور نام شهدا و شهر مقدس قم برگزار کنیم.
مشاور امور ایثارگران سپاه علی بن ابی طالب (ع) استان در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت های موجود در حوزه کتاب و کتابخوانی در استان قم و همچنین ظرفیت مهم نهاد کتابخانه های عمومی در استان، امیدواریم بتوانیم در آینده ای نزدیک، بخش ویژه کتاب ایثار و شهادت را در یکی از کتابخانه های عمومی استان راه اندازی کنیم تا پژوهشگران بتوانند به آسانی به این منابع دسترسی داشته باشند و نسل جوان نیز بیش از پیش با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا شوند.
سردار موحدی در پایان افزود: کتاب مادر و خمیرمایه است و قوی نوشته شود می تواند به عنوان مرجع در جهت تولیدات چند رسانه ای مورد استفاده قرار گیرد؛ کتاب میراث ماندگاری است که به وسیله آن می توان شهادت ها و رشادت های شهدای هشت سال دفاع مقدس را به نسل آینده منتقل کرد.
همچنین حجت الاسلام احمد طباطبایی نژاد، سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم نیز در پایان این مراسم ابراز داشت: کار فرهنگی یک پازل است که کتاب، فیلم، سرود، پویش و... بخش های مختلف آن را تشکیل می دهند و همه این ابزار ها در کنار هم می توانند در ترویج فرهنگ شهادت موثر واقع شوند.
در این مراسم همچنین از پویش کتابخوانی کتاب «امیرخط شکن» و نسخه بریل این کتاب نیز با حضور مسئولان استانی و جمعی از همرزمان شهید کلهری رونمایی شد.
۳۱۳/۱۷