به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین محمد حاج ابوالقاسم دولابی در دهمین روز از ماه رمضان پیش از آیین ترتیلخوانی عمومی قرآن کریم که در شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: مباحث امروز بر سه محور تقسیم بندی می شود که محور اول در آیه ۳۳ سوره توبه است که هدف از رسالت رسول خدا را ایجاد تمدن اسلامی جهانی دانسته است و رسول خدا آغاز این حرکت جهانی بوده و پایان این حرکت نیز به دستان با کفایت حضرت ولیعصر(عج) می باشد و جمهوری اسلامی نیز در این میان برای تحقق ماموریت حضرت ولی عصر(عج) زمینه سازی می کند.
وی افزود: در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ اعلام شد که ملت غیور ایران با رأی ۹۸ درصدی خود ساختار سیاسی و اجتماعی ایران را تغییر داده اند به همین خاطر امروز به عنوان روز جمهوری اسلامی نام گرفته است.
سخنران حرم بانوی کرامت گفت: محور دوم پیرامون خانواده و اهمیت روابط خویشاوندی در نظام اسلامی است که در آیه ۷۵ سوره مبارکه انفال به آن اشاره شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: نظام خانواده و روابط خویشاوندی بسیار اهمیت دارد و در موضوع ارث و انفاق اولویت با نسبت های خونی است و خویشاوندان مومن علاوه بر اینکه ولایت ایمانی دارند ولایت نسبی هم دارند.
حجتالاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم یادآور شد: طبق آیات قرآن کریم اولویت در انفاق مربوط به خویشاوندان نسبی و سببی است سپس به دیگر مومنان نوبت می رسد و این انفاق برکاتی دارد که تشدید رابطه عاطفی میان خویشاوندان و کاهش فقر به صورت واقعی از جمله آثار این مسئله است چون اشخاص از وضعیت زندگی خویشاوندان اطلاع بهتری دارند.
وی خاطر نشان کرد: محور سوم آیات جز دهم مسئله جهاد خانوادگی است که در آیه ۸۸ سوره توبه به این مسئله اشاره شده است.
استاد حوزه علمیه در ادامه گفت: بانوی بزرگوار اسلام حضرت خدیجه سلام الله علیها بزرگترین جهاد صدر اسلام را به نام خودشان ثبت نمودند و بزرگترین جهاد مالی در راه خدا توسط ایشان روی داد چرا که تمام اموال خود را در اختیار رسول خدا قرار دادند.
وی افزود: این بانوی بزرگوار ۴۰۰ نفر کارگزار و نیرو داشتند و درخواست ازدواج بزرگان و اشراف زادگان مکه را رد و با رسول خدا ازدواج و تمام اموال خود را در راه اسلام هزینه نمودند.
سخنران حرم بانوی کرامت خاطر نشان کرد: جهاد مالی بانوان این است که از همسر خود چیزی نخواهند که تهیه آن در توان مرد نباشد و شرایط اقتصادی امروز جامعه را درک نمایند.
نظر شما