به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت الاسلام سید احمد موسوی شامگاه چهارشنبه در مراسم افطاری وحدت و مقاومت که در مسجد ولیعصر (عج) ماکو برگزار شد، اظهار داشت: امام راحل به عنوان شخصیت منادی وحدت همه چیز را به عنوان ساده بیان می کردند که همه فهم باشد و در طول تاریخ همه علمای شیعه و سنی منادی وحدت بودند، اما امام خمینی (ره) این مسئله را به صورت عملی به نمایش گذاشتند.
وی افزود: برای دشمن فرقی بین شیعه و سنی و ترک و فارس و عرب و ... ندارد اما اقوام و مذاهب را در برابر هم قرار می دهد تا تفرقه ایجاد کرده و کشورهای اسلامی را دچار مشکلات کند.
رئیس شورای روحانیت ماکو عنوان داشت: علما باید منادی وحدت باشند و این مسئله را به جامعه انتقال دهند و نباید مناقشه را وسیله زندگی خود قرار دهیم و باید از اهانت به مقدسات مذاهب و ادیان خودداری کنیم و اگر در برخی جامعه اسلامی شاهد تفرقه هستیم نتیجه کج فهمی داعیه داران آن هاست.
ماموستا آیت بکری امام جماعت مسجد النبی(ص) ماکو گفت: مراد از وحدت یکی شدن عقائد مذهبی نیست بلکه در کنار هم قرار گرفتن برای پیشبرد اهداف اسلامی و اصول قرآنی است.
وی اضافه کرد: برای همدلی نیاز داریم تا قرآن را محور وحدت قرار داده و به تعالیم و مفاهیم آن تمسک بجوییم و از رفتار و سیره نبی مکرم اسلام(ص) در برقراری وحدت در جامعه و به عنوان شخصیت مورد قبول همه مذاهب اسلامی، نیز الگوبرداری کنیم.
امام جماعت مسجد النبی (ص) ماکو خاطرنشان کرد: مقابله با جنگ های روانی دشمن که به دنبال سست کردن پایه های اعتقادی مسملین است، جز با وحدت ممکن نیست و همدلی و وحدت شیعه و سنی در برابر ندای تفرقه افکنانه دشمن لازم و ضروری است و اتحاد سنت نبی مکرم اسلام(ص) و اهل بیت(ع) بود و امروز هم باید الگوی ما باشد.
وی گفت: قدس شریف محور وحدت جهان اسلام است و یکی از چیزهایی که وحدت را کم رنگ می کند، به فراموشی سپردن فلسطین است و باید کشورهای اسلامی برای مقابله با رژیم صهیونیستی همدست شوند و اجازه ندهند سفارت این رژیم در کشورهای اسلامی راه اندازی شود.
انتهای خبر
نظر شما