دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
1

حوزه/ نشست تخصصی بررسی دیدگاه پولطلا با حضور کارگروه فقه اقتصادی گروه اقتصاد مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برگزار و مهم‌ترین ابعاد اجرایی نظریه پولطلا از منظر فقهی و اقتصادی مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری حوزه، پیرو درخواست مدیر موسسه تحقیقات تمدن اسلامی (متا) از کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و ارجاع آن به مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، نشست بررسی دیدگاه این موسسه در زمینه پول طلا با محوریت کتاب پولطلا برگزار شد.

کتاب درآمدی بر نظریه پولطلا (نظام پولی تمدن نوین اسلامی) اثر سید محمد حسین متولی امامی و محمدحسن غلامی است که سال ۱۳۹۹ منتشر شد. ایده اصلی کتاب آن است که جمهوری اسلامی برای نیل به تمدن نوین اسلامی، نیازمند بستر پولی سالم، عادلانه و انسانی است و پولطلا زمینه تحقق چنین بستری را فراهم می کند؛ چراکه پولطلا، تورم گریز و تحریم ناپذیر است.


" عدم امکان تحقق حباب سکه"، " تحلیل‌های مبتنی بر پیش‌فرض‌های غیرواقعی"،" چالش‌های مربوط به پولطلای دیجیتال"، "نقد ادعای تورم‌ناپذیری پولطلا"، "چالش‌های مربوط به سنجش عیار سکه‌های طلا "، " قانون گرشام و چالش‌های مربوط به ضرابخانه‌های خصوصی" از مهم‌ترین محورهای نقد کارشناسان کارگروه فقه اقتصادی به این نظریه بود.

مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی، بر پایه محتوای این نشست، در حال آماده سازی گزارشی جهت ارائه به کمیسیون اقتصادی مجلس می باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha