دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
1

حوزه/ نشر فرهنگ دوستی و صلح و رفع آلام بشری بر اساس آموزه اسلامی مکتب اهل بیت (علیهم السلام) از اهداف دانشگاه ادیان و مذاهب است.

به گزارش خبرگزاری حوزه؛ حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی تسخیری معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب با اعلام خبر برگزاری دوازدهمین دوره بین المللی شیعه شناسی گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب بیش از یک دهه است که بطور مستمر دوره‌های گوناگونی را در داخل و خارج از کشور برگزار می‌نماید و هدف ما در این دوره‌ها نشر فرهنگ دوستی و صلح و رفع آلام بشری براساس آموزه اسلامی مکتب اهل بیت (علیهم السلام) است.

معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به آیه «یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَأُنْثَی وَجَعَلْنَاکُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ خَبِیرٌ» ادامه داد: دانشگاه ادیان و مذاهب در این دوره‌های بین المللی با بهره گیری از اساتید برجسته در ایران برای آشناسازی دانش پژوهان خارجی ونیز با استفاده از اساتید به‌نام خارجی برای دانش پژوهان ایرانی در صدد است تا تعارف و تعامل فرهنگی به معنای حقیقی آن با سایر ادیان وفرهنگ‌ها پدیدار گردد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی تسخیری اضافه کرد: دوازدهمین دوره بین المللی شیعه شناسی برای تحقق اهداف ترسیم شده دانشگاه ادیان و مذاهب و نیز در راستای معرفی اسلام ناب محمدی(ص) و مذهب تشیع برای مخاطبان غیر مسلمان و غیر ایرانی از تاریخ ۱۳ الی ۱۶ تیرماه سال جاری به زبان انگلیسی و با حضور علاقه‌مندان به مطالعات اسلامی از کشورهای ایتالیا،سوئیس،فرانسه،چک،ارمنستان و… در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی در خصوص اساتید این دوره بیان کرد: عموم اساتید این دوره از شخصیت‌های برجسته مطالعات اسلامی وشیعه شناسی از دانشگاه ادیان و مذاهب و سایر دانشگاه‌ها و موسسات علمی ایران می‌باشند.

حجت الاسلام والمسلمین تسخیری افزود: همان‌گونه که از عنوان دوره مشخص است،موضوعات این دوره شامل تاریخ تشیع، امامت،مهدویت،منابع اندیشه شیعه،عرفان ومعنویت، جایگاه زن در تشیع،اجتهاد و مرجعیت و… می باشد. البته در دوره‌های مختلف بحث‌ها و موضوعات گوناگون متناسب با آن دور مطرح می‌گردد،دوره‌هایی از قبیل آشنایی با ادیان مختلف آسمانی،ادیان شرقی، ادیان ایرانی وآشنایی با ایران و گستردگی حوزه تمدنی آن و بخصوص شاخصه‌های تمدن نوین اسلامی.

معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب خاطر نشان کرد: بدون شک در پایان هر دوره از سوی دانشگاه ادیان ومذاهب به شرکت کنندگان گواهی شرکت در دوره ارائه می‌شود و امیدواریم با هم افزایی علمی با سایر دانشگاه‌های داخل کشور و بهره گیری و استعانت از اساتید صاحب نظر بتوانیم قدمی هرچند کوچک در راه اعتلای اندیشه و معرفت برداشته باشیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha