به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعهالمصطفی العالمیه امروز در دیدار رئیس مؤسسه امام خمینی(ره) پاکستان به معرفی مرکز آموزشهای کوتاه مدت و فرصتهای مطالعاتی المصطفی پرداخت و ادامه داد: المصطفی با بیش از ۲۰۰ مرکز علمی و دانشگاهی در جهان قرارداد همکاری دارد و این آمادگی وجود دارد تا تفاهمنامههای همکاری میان جامعهالمصطفی و مراکز علمی کشور دوست و همسایه پاکستان منعقد شود که برگزاری دورههای مرکز آموزشهای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی یکی از بهترین زمینههای همکاری به شمار میآید.
وی با اشاره به استقبال جامعةالمصطفی از حضور پیروان همه مذاهب اسلامی در این دانشگاه بینالمللی، تصریح کرد: برخلاف برخی مراکز علمی در جهان اسلام که مروج تکفیر و جدایی پیروان مذاهب اسلامی هستند، راهبرد المصطفی تأکید بر تقریب و وحدت اسلامی و احترام به نظر و عقاید همه ادیان و مذاهب است و بسیاری از رشتههای آموزشی المصطفی به حوزه ادیان ابراهیمی و شرقی اختصاص یافته است.
رئیس جامعهالمصطفی در بخش دیگری از سخنان خود اظهارکرد: انقلاب اسلامی از ابتدا هدف خود را احیای تمدن اسلامی در سطح جهانی قرار داد که برای به سرانجام رساندن این داعیه، باید فداکاریهای زیادی صورت گیرد.
وی افزود: همه ما خدمتگزاران این عرصه فرهنگی در سطح جهان هستیم و باید خود را به تجهیزات فرهنگی لازم یعنی علم و دانش، مجهز کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی، تمدن مادی را به دنبال تحمیل ارزشها و رفتارهای خود بر عالم خواند و افزود: امروز این تمدن، مدعی پرچمداری از حقوق بشر و حقوق بانوان است در حالی که بزرگترین نقضکننده این حقوق به شمار میآید. از بین رفتن کانون خانواده در کشورهای غربی تلخترین دستاورد تمدن مادی است که تلاش میکند آن را به کشورهای دیگر نیز انتقال دهد.
وی با اشاره به ایستادگی فراگیران معارف ناب اسلامی و اهلبیتی در برابر فرهنگ سلطهگر غربی، اظهار کرد: تمدن مادی با کمک رسانه و جنگ روانی تلاش میکند تصویری بهشتگونه از غرب به جوانان ما ارائه دهند و وظیفه ما است تا عموم مردم، به ویژه نسل جوان را نسبت به این نبرد رسانهای هوشیار سازیم.
حجتالاسلام والمسلمین عباسی، جامعةالمصطفی را به عنوان یک دانشگاه بینالمللی اسلامی و روییده در دامن تاریخ حوزههای علمیه، پرچمدار نشر معارف اسلامی و اهل بیت(ع) در سراسر جهان دانست و تصریح کرد: برای تحقق این رسالت نیاز داریم در رشتههای مختلف علمی تلاش گسترده علمی را رقم بزنیم. المصطفی هماکنون ۱۶۰ رشته و گرایش مختلف را در حوزههای دانشی علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگ ارائه میکند و همچنان به دنبال افزایش این رشتهها و گرایشها است.
سپس حجتالاسلام والمسلمین سید افتخار حسین نقوی از روحانیون پاکستان ضمن ابراز خرسندی، بازدید از المصطفی، خدمات علمی و آموزشی المصطفی به ویژه نسبت به طلاب و فضلای کشور پاکستان را شایسته تقدیر عنوان کرد.
۳۱۳/۱۷