به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، وحید جلالزاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز در سخنرانی راهپیمایی ۱۳ آبان در تبریز، گفت: ۱۳ آبان، نقطه عطفی در تاریخ معاصر است. روزی است که امام راحل را به بهانه خاموشی شعله نهضت ایشان و شهدای دانش آموز دانشگاه تهران تبعید کردند اما در این روز، دانشجویان پیرو خط امام، لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردند که امام راحل از آن به عنوان انقلاب دوم نام بردند زیرا اگر لانه جاسوسی آمریکا در ایران تعطیل نمیشد، امکان نداشت که انقلاب اسلامی ادامه یابد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: اسنادی که از این لانه جاسوسی منتشر شد و مقام معظم رهبری بارها دانشجویان و دانش آموزان را به مطالعه آن دعوت کردند، نشان میدهد که سفارت آمریکا به دنبال سقوط انقلاب اسلامی و جمهوری تازه تاسیس اسلامی ایران بود. افرادی از تسخیر لانه جاسوسی پشیمان هستند اما بر اساس گفته امام راحل، انقلاب دوم ضامن حرمت انقلاب اسلامی و نهضت سال ۵۷ بود.
وی ادامه داد: ۴۴ سال است که روز ۱۳ آبان را گرامی میداریم و این امر به معنای بزرگداشت ارزشها و آرمانهای امام و شهدا و بزرگداشت انقلاب اسلامی است. ۱۳ آبان تا زمانی که ملت ایران زنده و در صحنه است، زنده خواهد بود. یوم الله ۱۳ آبان، یک روز الهی است و مردم با این حضور حماسی نشان دادند که همچنان پای آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی، امام و شهدای انقلاب هستند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش و جایگاه مردم تبریز در تاریخ، گفت: سال گذشته مردم تبریز به محضر مقام معظم رهبری رسیدند که ایشان در فرمایشاتی جایگاه تاریخی مردم تبریز را بی نظیر عنوان کردند.
وی افزود: ۱۳ آبان امسال مقارن با جنایت قرن و جنایتی علیه بشریت است. آیات، روایات و سفارشات انبیای الهی این است که اگر یک مسلمان و حتی انسان آزاده در هر نقطه دنیا مورد ظلم قرار میگیرد، مسلمانان باید خود را در غم و غصه او شریک بدانند.
جلالزاده با بیان اینکه امام راحل، سه هدف اصلی مبارزه با استبداد و اسقاط نظام پهلوی، مبارزه با استکبار و قطع پای آمریکا از ایران و آرمان فلسطین و آزادی مسجدالاقصی را دنبال میکرد، اظهار کرد: اگر به بیانات امام راحل نگاه کنیم، میبینیم که همواره موضوع فلسطین و قدس شریف و مسجدالاقصی در بیانات ایشان وجود داشته و مطرح شده است. روز قدس، ضامن احیای آرمان فلسطین و ارث گرانبهای امام(ره) بود که به جهان اسلام تقدیم کردند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به دیدار اخیر خود با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اشاره کرد و گفت: اسماعیل هنیه میگفت که امروز از مردم ایران تجهیزات نظامی و یا موشک نمیخواهند، بلکه خواسته آنها از ما تجمع، حمایت و شعار علیه اسرائیل است. از او پرسیدم که در برخی محافل از ما سؤال میکنند که آیا حماس ارزیابی نکرده بود که اگر عملیات تاریخی طوفان الاقصی را انجام دهد، با انتقام سخت اسرائیل مواجه شده و خون کودک و نوجوانان فلسطینی ریخته میشود که او در پاسخ گفت، هر کسی که این سؤال را بپرسد، شما به عنوان ایرانی و شیعه نباید بپرسید. شما که ۱۴۰۰ سال است برای امام حسین(ع) عزا میگیرید و میدانید که امام(ع) با علم اینکه اگر پایش را به صحرای کربلا بگذارد، خون خود و تمام خاندان اهل بیت(ع) خون ریخته خواهد شد، باز هم وارد صحنه کربلا شد.
وی ادامه داد: طوفان الاقصی، طوفانی در ارادههای صهیونیسم جهانی و آمریکا و روابط بین الملل، جغرافیای سیاسی و نقشههای شیاطین و استکبار بود و جبهه مقاومت توانست پس از ۷۵ سال وارد سرزمینهای اشغالی شده و هیمنه اسرائیل را بشکند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: در جمهوری اسلامی معتقد هستیم که تمامی ملتها به دنبال ایجاد ارتش هستند ولی در اسرائیل، عکس این موضوع است و ارتش به دنبال ملت سازی است. رژیم جعلی صهیونیسم را پایگاه نظامی آمریکا میدانیم. اگر رئیس جمهور آمریکا، صدراعظم آلمان، نخست وزیر انگلیس و ۳۰ سناتور دموکرات و جمهوری خواه آمریکایی به تل آویو میروند، دلیلش این است که این رژیم پایگاه نظامی آمریکا است و میخواهند بگویند که نترسید ما با شما هستیم و ضربه و زخمی که جبهه مقاومت فلسطین به اسرائیل وارد کرده را با این رفت و آمدها ترمیم کنند.
وی با تأکید بر اینکه این تجمعات، حمایتها و بیانیهها نباید تعطیل شوند، گفت: تشت رسوایی رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی به زمین افتاد و در جلسه بررسی پیشنهاد قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل نیز آمریکا و رژیم صهیونیستی تنها ماندند. این قدرت شهادت و خونهای طفلان معصوم غزه و زنان بی دفاع غزه است که دنیا را تکان دادند و مجددا فلسطین را به نقطه تمرکز جهان آوردند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اسماعیل هنیه میگفت که سه معبر رزمندگان حماس برای مبارزه با شهرک نشینان هنوز باز است. اسرائیلی که ادعا میکرد، پنجمین ارتش دنیا و اولین ارتش منطقه است اکنون در برابر یک گروه جهادی و رزمنده اسیر شده است.
وی در خصوص اهداف حماس و جبهه مقاومت در این مبارزات، گفت: هتک حرمت به مسجدالاقصی، هتک حرمت به زنان مسلمان فلسطین، ۱۸ سال محاصره تمام غزه و ۸۵۰۰ اسیر فلسطینی در بند اسرائیل که ۲۵۰۰ زن و بچه و ۲۵۰ نفر زیر ۱۲ سال هستند، همگی دلیلی است که بیان میکند، حماس راه دیگری جز جنگ نداشت.
انتهای پیام
نظر شما