سه‌شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۱
آغاز به کار مهرواره «بانور ۲» با رویکرد جهاد تبیین

حوزه/ مراسم افتتاحیه عملیات مهرواره «بانور۲» با رویکرد جهاد تبیین با حضور معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، مدیرعامل بنیاد هدایت و با حضور مدیران کل تبلیغات اسلامی و معاونین فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، دبیر مهرواره و اعضای ستادهای استانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، افتتاحیه مهرواره «بانور ۲»، با حضور حجت الاسلام رضا عزت زمانی معاون فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان، مدیرعامل بنیاد هدایت و با حضور مدیران کل تبلیغات اسلامی و معاونین فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، دبیر مهرواره و اعضای ستادهای استانی در بستر فضای مجازی بر گزار شد.

حجت الاسلام عزت زمانی معاون تبلیغ و امور فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در راستای جهاد تبیین اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی در حوزه های مختلف هنر و رسانه لااقل در بخشی از استان ها حرکات مؤثری را در حوزه جهاد تبیین آغاز کرده است.

وی با اشاره ظرفیت های موجود در حوزه میدان و در عرصه تبلیغ اصیل افزود: در این عرصه دارایی ها و سرمایه هایی وجود دارد که اگر به صورت جدی باور داشته باشیم، می توانیم از این ظرفیت ها در عرصه جهاد تبیین بهره ببریم؛ از جمله اینکه باید باور داشته باشیم که به قله نزدیکیم.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی ضمن قدردانی از بنیاد هدایت و تلاش های آن ها در حرکت های روبه جلویی که در عرصه شبکه امامت و فعالیت های بانوان ایفا می کنند، خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که در ماه های باقی مانده سال، تلاش کنیم همه ظرفیت ها و دارایی ها را به میدان بیاوریم تا حجم بیشتری از مخاطبین را در عرصه جهاد تبیین شاهد باشیم.

وی مهرواره بانور یک را رویش جدید و یک تصمیم ارزشمند در عرصه فعالیت‌های بانوان عنوان کرد و ادامه داد: مهرواره بانور ۲ تا ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) ادامه خواهد داشت، این رویداد می تواند دست ما را پر کند تا از ظرفیت هایی که در جهاد تبیین داریم بیشتر بهره ببریم. معتقدیم این فعالیت ها در حوزه بانوان و تلاشی که شکل گرفته در همه سطوح مختلف جامعه تأثیرگذار است؛ امیدواریم با سازماندهی که شده و اراده ای که مدیران دارند، ظرفیت عظیمی برای دستگاه تبلیغ ایجاد شود.

حجت الاسلام عزت زمانی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به مقاومت و پایداری امروز زنان غزه، افزود: از این جنس زنان که الگوی آن ها زنان و بانوان انقلابی است در کشور فراوان هستند و کافی است تا وارد میدان شوند و در میدان های مختلف نقش آفرینی کنند.

جهاد تبیین؛ راهبرد اصلی برای مقابله با امپراطوری رسانه‌ای غرب

حجت الاسلام میرمحمدیان نیز در این نشست با اشاره به اینکه مهرواره بانور توانسته است ظرفیت قابل توجهی از بانوان فعال مسجدی را پای کار بیاورد، اظهار داشت: رویکرد فعالان مسجدی به مقتضای شرایط تغییر کرده است؛ در مهرواره بانور۱، کنشگران به دنبال حل مسئله در حوزه زنان و خانواده بودند، در مقطعی دیگر و به مناسبت‌های مختلفی همچون عید غدیر و اربعین، به تعظیم شعائر اولویت دادند و اکنون با توجه به شرایط حساسی که در دنیا پیش آمده و نقش تعیین کننده ایران در این تحولات پیش‌رو، قرار است در عرصه جهاد تبیین وارد شوند.

وی با تأکید بر اینکه دشمن برای استثمار ظرفیت‌های مردمی با ابزارهای زر و زور و تزویر به میدان می‌آید، افزود: رویکرد جبهه حق برای پای کار آوردن مردم و مقابله با این سه‌گانه، سه گانه دیگری را دارد؛ به جای «زر» با راه‌اندازی چرخه خیر تلاش می‌کند فرهنگ خدمت‌رسانی را ترویج کرده و مردم را به صحنه بیاورد؛ ولایت و محبت کشش و جاذبه‌ای ایجاد می‎کند که به مراتب از حربه «زور» بیشتر است.

مدیرعامل بنیاد هدایت جهاد تبیین را راهکار ما مقابله با تزویر دشمنان و امپراطوری رسانه‌ای غرب دانست و گفت: اکنون در دورانی به سر می‌بریم که دشمنان ما برای اغوای ملت‌ها و مهندسی افکار عمومی بیش از همیشه از ابزار تزویر استفاده می‌کند؛ بنابراین لازم است که ما نیز به صورت جدی در عرصه جهاد تبیین ورود پیدا کنیم.

مهرواره بانور؛ قدمی در برای یکپارچه شدن مسیر جهاد تبیین

سرکار خانم مریم زاد قاسمی دبیر مهرواره بانور نیز در این نشست، عملیات بانور را قدمی برای یکپارچه شدن در مسیر جهاد تبیین عنوان کرد و گفت: در این عملیات باید به ضرورت جهاد تبیین و چیستی و چگونگی آن باید بپردازیم و با فعالیت های بانوان در عرصه جهاد تبیین کاری کنیم که صدای آن به گوش رهبر انقلاب برسد.

در ادامه حجت الاسلام غلامی قائم مقام بنیاد هدایت نیز با اشاره به فعالیت های بانوان در عرصه جهاد تبیین اظهار داشت: ان شاءالله شاهد فصل جدیدی از فعالیت های مجاهدانه بانوان خواهیم بود و همانطور که حضرت زینب کبری(س) با روایت ماجرای کربلا و جهاد تبیین ادامه دهنده راه امام حسین(علیه السلام) بود بانوان ما هم ادامه دهنده همین راه خواهند بود.

وی شهادت کودکان و زنان در غزه را آغازگر یک حرکت جدید دانست و افزود: شهادت این زنان و کودکان مظلوم توسط رژیم صهیونیستی و این ظلم بزرگ تاریخی که اتفاق می افتد، باعث بیداری بسیاری از ملت ها شده است و یک حرکت تاریخی را رقم خواهد زد.

از شناسایی ظرفیت های جدید بانوان کنشگر تا شبکه سازی و توانمند سازی در مسیر جهاد تبیین

در ادامه برنامه های نشست حجت الاسلام محمد پشم فروش مسئول بخش ارتباطات بنیاد هدایت، به بیان مراحل اجرایی عملیات بانور پرداخت و بیان کرد: اولین گام شناسایی ظرفیت ها و به خصوص سرشبکه های بانوان فعال در شهرستان هاست.

که بخشی از این ها در سفرهای مختلف مجموعه بنیاد هدایت در استان ها شهرستان ها شناسایی شده اند و تنها در مهرواره بانور یک ۳۶ هزار نفر شرکت کردند و اطلاعات آن ها قابل استفاده است.

وی بر بهره گیری از ظرفیت های جدید تأکید کرد و افزود: افراد زیادی بانوان فعال از همسران امامان تا کنشگران مسجدی و... هستند که شناسایی نشده اند؛ می توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم و به سراغ توسعه مخاطب برویم.

حجت الاسلام پشم فروش همچنین بر اهمیت شبکه سازی بانوان تأکید کرد و خاطر نشان کرد: در برخی شهرستان ها، این شبکه ها وجود دارد و بانوان دور هم می نشینند و گفتگو می کنند و باید در شهر ها و شهرستانی هایی که این شبکه ها را ندارند نیز این کار اتفاق بیفتد و دوستان در ستاد پیگیر شبکه سازی باشند.

برگزاری دوره های انگیزشی و توانمندسازی برای بانوان و معرفی ایده های برتر میدان در قالب تجربه های موفق مثل رادیو بانور و معرفی جهات حضور در صدا و سیما و... از دیگر بخش هایی بود که مورد تأکید قرار گرفت.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha