پنجشنبه ۲ آذر ۱۴۰۲ - ۰۵:۳۰
نگاهی گذرا به زندگانی شهید شاهینی، شهید رسانه بوشهر

حوزه/ در تیرماه گرم، تابستان سال ۱۳۵۶ در خانواده مذهبی شاهینی در روستای تل سرکوه از توابع شهرستان دشتستان از استان بوشهر، فرزندی به دنیا آمد که او را داریوش نام نهادند. کسی که از زمان تولد نشانه‌هایی از تواضع، متانت و صداقت را به همراه خود داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، استان بوشهر در حماسه دفاع مقدس نقش به‌سزایی داشت و در این راه شهدای بسیاری را تقدیم کرده است، بزرگترین پایگاه‌های نظامی کشور در استان بوشهر قرار دارد و طی هشت سال دفاع مقدس این استان در جبهه‌های زمینی، هوایی و دریایی نقش ویژه و مهمی ایفا کرد، هرچند شهدایش آنچنان که باید و شاید به نسل امروز همچون دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها معرفی نشده‌اند.

در این راستا خبرگزاری حوزه قصد دارد در قالب پرونده‌ای ویژه و نگاه به تاریخ مجاهدت شهدا و رزمندگان این استان در دوران دفاع مقدس، به معرفی آنان بپردازد.

شهید داریوش شاهینی

در تیرماه گرم تابستان سال ۱۳۵۶ در خانواده مذهبی شاهینی در روستای تل سرکوه از توابع شهرستان دشتستان از استان بوشهر، فرزندی به‌دنیا آمد که او را داریوش نام نهادند کسی که از زمان تولد نشانه‌هایی از تواضع، متانت و صداقت را به‌همراه خود داشت.

شهید «مهندس داریوش شاهینی» در دوران طفولیت خود از هوش و ذکاوت خاصی برخوردار بود، به گونه‌ای که هر مستمع را جذب سخنان خود می‌نمود، در زمان نوجوانی ضمن آشنایی با احکام شرع و به پا داشتن نماز و روزه به دوستان و اطرافیان خود درس اخلاص و پاکی می‌داد.

در سال ۶۲ با ورود به دبستان ابن سینا شهر برازجان دوران تحصیل خود را آغاز نمود، وی در این دوران از چنان استعداد ذاتی برخوردار بود که همه مسایل را به خوبی درک و می‌آموخت، که به گفته معلمانش خیلی از مسایلی را که همسالان او قادر به درک آن نبودند به خوبی درک و تحلیل می‌نمود.

در سال ۶۴ وارد دبستان شهید مهدی محمدی در برازجان شد و دوران ابتدایی را در همانجا به اتمام رساند، در سرتاسر دوران تحصیل خود در تمام مسائل تحصیلی، فرهنگی، علمی و ورزشی جزو نفرات برتر شهرستان و استان بود و همیشه برای مدرسه خود کسب مقام می‌کرد.

در سال ۶۶ با ورود به مدرسه نمونه دولتی باقرالعلوم دوران راهنمایی تحصیلات خود را آغاز نمود، ولی بدلیل مسافت راه از خانه مجبور به ادامه تحصیل در مدرسه راهنمایی شهید نواب صفوی گردید، در طول دوران راهنمایی با شرکت در مسابقات گوناگون قرآن، نهج البلاغه، کتابخوانی، اذان، قوای جسمانی و ورزش و علمی موفق به کسب درجه ممتازی در سطح شهرستان و استان شد و در سال ۶۹ وارد دبیرستان امام خمینی برازجان شد.

شهید مهندس داریوش شاهینی در تمام طول دوران تحصیل خود از ابتدایی تا دبیرستان جهت رفع نیازهای مادی و تحصیلی خود مجبور به کار بود و با انجام دستفروشی، میوه فروشی، کارگری و کارهایی از این قبیل هزینه‌ دوران تحصیل خود را مهیا می‌کرد، با سن کم خود علاقه‌ وافری به انجام فعالیت‌های مذهبی، عبادی، اجتماعی و سیاسی داشت و با شرکت در مراسمات مذهبی، انقلابی، دین خود را به انقلاب و شهدای انقلاب اداء می‌نمود.

وی عاشق بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) بود و در سال ۶۸ پس از شنیدن خبر درگذشت معمار کبیر انقلاب امام خمینی(ره) در حالی که در بازار دست فروشان برازجان در شدت گرمای تابستان مشغول به کار بود با پای پیاده حدود سه کیلومتر را تا خانه گریان دوید، او عاشق انقلاب و ارزش‌های انقلاب و مدافع حریم ولایت بود، شهید مهندس داریوش شاهینی در طول دوران دبیرستان از چنان هوش و ذکاوتی در مدرسه برخوردار بود که دبیران همیشه و در جمع دانش آموزان بارها آن را اعلام می‌کردند.

شهید در سال ۷۴ در رشته مهندسی وارد دانشگاه شیراز شد، وی در دوران دانشجویی خود علاوه بر ممتاز بودن در دروس دانشگاهی تلاش وافری در جهت حل مشکلات فرهنگی، علمی و رفاهی دانشجویان از خود نشان داد.

وی رئیس شورای صنفی دانشجویان، دبیر جامعه اسلامی دانشگاه، عضو معتمد گزینش، عضو شورای فرهنگی، عضو نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، رئیس شورای اسلامی دانشگاه شیراز شد، در سال ۷۹ با درجه ممتازی از دانشگاه شیراز فارغ التحصیل و همزمان عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور شد.

پس از اثبات لیاقت خود به عنوان دبیر اجرایی جامعه اسلامی دانشجویان کشور انتخاب شده و در طول این دوران و با شرکت در محافل علمی، فرهنگی و سیاسی کشور و اثبات خود به عنوان فردی مدیر، مدبر و لایق، وارد صدا و سیمای جمهوری اسلامی و در تهران مشغول به خدمت شد، با سخنرانی‌های خود و با این عنوان که انقلابی که با خون هزاران شهید به بار نشسته بالاخره به دست صاحب اصلی آن حضرت ولی عصر(عج) برسد، به دفاع از انقلاب و آرمان‌های آن می‌پرداخت.

وی در طول دوران خدمت خود با تنظیم برنامه‌ها به دفاع از حقوق شهروندان می‌پرداخت، پس از زلزله بم به گفته همکارانش برنامه‌ای ساخت که باعث توجه جدی مسئولان به این دیار شد.

وی به عنوان مدیر روابط عمومی سازمان آگهی بازرگانی صدا و سیما، مفسر خبر واحد مرکزی خبر، مسئول گروه سیاست خارجی واحد پردازش و تحلیل اخبار سیاسی، مسئول گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، مدیر گروه اجتماعی واحد مرکزی خبر در سازمان صدا و سیمای کشور در طول خدمت خود انجام وظیفه نمود، به گفته همکارانش، شهید با کمی سن، از چنان لیاقت، مدیریت، تدبیر و وظیفه شناسی برخوردار بود که تحسین همه را بر انگیخته بود و در محیط کار از چنان جدیتی برخوردار بود که تمام مسائل را به خوبی و به نحو احسن انجام می‌داد.

بارها مورد تقدیر و تحسین رئیس وقت سازمان صدا و سیما دکتر علی لاریجانی قرار گرفت و در طول خدمت خود عاشق و مدافع حریم ولایت و مظلومان و محرومان بود و در حمایت از آنان لحظه‌ای درنگ نمی‌کرد، شهید شاهینی وظیفه شناس و مسئولیت پذیر و دارای شعور بالای سیاسی و اجتماعی و فرهنگی بود، شخصیتی که با کمی سن خدمات ارزنده‌ای به جامعه صدا و سیما و فرهنگی و علمی کشور نمود.

سرانجام در ۱۵ آذر ماه سال ۱۳۸۴ به هنگام عزیمت به منطقه عملیاتی مانور عاشقان ولایت در سانحه هوایی پس از سوختن در آتش عشق به ارزش‌ها و آرمان‌های اصیل انقلاب به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha