جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
منصور امامی

حوزه/ حجت الاسلام امامی گفت: حضرت زهرا (س) الگویی برای کنش گری زنان در جامعه است؛ وقتی می بینند جامعه می خواهد از مسیر خود منحرف شود وارد میدان شده و تبیین می کنند تا جامعه را از ظلمت نجات دهد و نباید حضرت زهرا (س) را فقط در حجاب و پشت پرده بودن الگو بدانیم بلکه در جایی که لازم بود وارد صحنه شده و درِ تک تک خانه ها را می زنند و از آن ها برای یاری امام علی و ولایت دعوت می کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت الاسلام منصور امامی شامگاه جمعه در مراسم عزاداری و سوگواری ایام فاطمیه که در مسجد امام هادی (ع) محله کشتارگاه ارومیه برگزار شد، اظهار داشت: حضرت زهرا (س ) شخصیتی است که وقتی خدای متعال می خواهد ایشان را معرفی کند آیات تطهیر، ذوی القربی، و سوره انسان و کوثر و ... را نازل می کند تا جایگاه حضرت را نشان دهد.

وی ادامه داد: کلمات " أَعْطَیْنَاکَ، الْکَوْثَرَ، فَصَلِّ لِرَبِّکَ، وَانْحَرْ، شَانِئَکَ، الْأَبْتَرُ " فقط یک بار در قرآن آمده است و سوره کوثر با این که یک سوره کوچک است اما در الفاظ و کلماتش هم بی نظیر است و گویا قرآن می خواهد به نشان دهد که حضرت زهرا (س) با این که سن کمی داشت اما بی نظیر است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی تصریح کرد: رفتار و سخنان پیامبر اکرم (ص) در مورد حضرت زهرا (س) خاص و ویژه است و در روایت بیان شده است که " کَانَتْ إِذَا دَخَلَتْ عَلَیْهِ رَحَّبَ بِهَا وَ قَامَ إِلَیْهَا فَأَخَذَ بِیَدِهَا وَ قَبَّلَ یَدَهَا وَ أَجْلَسَهَا فِی مَجْلِسِهِ هر زمان حضرت زهرا (س) محضر نبی اکرم وارد می شدند حضرت به احترام فاطمه (س) بلند می شد و چند قدم به سوی زهرا (س) می رفت و دستش را می بوسید و حضرت را در جای خودش می نشاند" و این نوع رفتار پیامبر عظیم الشان اسلام را ما فقط در مورد حضرت فاطمه (س) می بینیم.

وی ادامه داد: حضرت زهرا (س) الگوی برای جوانان است. بانویی در ۱۸ سالگی به مقاماتی می رسد که همه انسان ها به جایگاهش غبطه می خورند و تمام اولیای الهی در تلالو نور حضرت بی فروغ می شوند و این نشان می دهد که در فرصت کمتر انسان می تواند به مقامات والایی دست یابد.

حجت الاسلام منصور امامی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) الگویی برای زنان است برای این که نشان دهد زن در دوران جوانی هم می تواند فرزندانی را تربیت کند که عالم را تغییر بدهند و حضرت در فرصت کمتر فرزندانی را تربیت کرده و تاثیری در وجود آن ها گذاشت که بعد از بزرگ شدن به انسان های الهی تبدیل شدند و توانستند جامعه را مدیریت کنند.

وی گفت: امام حسن علیه السلام از مادرشان کرم و بخشش را یاد می گیرد و امام حسین (ع) از دفاع مادرش از ولایت یاد می گیرد که برای نجات بشریت خون بدهد تا انسان ها را از جهالت و گمراهی نجات دهد. در مکتب حضرت زهرا (س) زینبی تربیت می شود که اجازه نمی دهد مکتب عاشورا و کربلا به فراموشی سپرده شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: حضرت زهرا (س) الگوی همسرداری است؛ وقتی از امام علی علیه السلام در مورد ایشان سوال می شود، حضرت می فرمایند؛ بهترین یاور برای بندگی خداوند است و امروز یکی از مهم ترین عوامل اختلاف در خانواده ها این است که زن و شوهر هر کدام برای خود خدایی می کنند و اگر در خانه ای هر یک از زن و شوهر برای خدا کار کنند دیگر نیازی به دیده شدن ندارند و چون خداوند در جامعه کم رنگ می شود، اختلافات هم زیاد شده است.

وی ادامه داد: امام علی و فاطمه سلام الله علیهما از زندگی مادی دنیوی فقیر هستند اما چون با خدا معامله کرده و خودشان را به الله پیوند داده و بندگی خدا را کرده اند، زندگی شان پر از آرامش است.

حجت الاسلام امامی افزود: حضرت زهرا (س) الگویی برای کنش گری زنان در جامعه است؛ وقتی می بینند جامعه می خواهد از مسیر خود منحرف شود وارد میدان شده و تبیین می کنند تا جامعه را از ظلمت نجات دهد و نباید حضرت زهرا (س) را فقط در حجاب و پشت پرده بودن الگو بدانیم بلکه در جایی که لازم بود وارد صحنه شده و درِ تک تک خانه ها را می زند و از آن ها برای یاری امام علی و ولایت دعوت می کنند.

وی اضافه کرد: حضرت زهرا (س) کسی است که دروس ظاهری را نخوانده اما می تواند کلمات و جملاتی را بگوید که ۱۴۰۰ سال است علمای بزرگ اسلام از درک آن کلمات عرشی عاجز هستند تا جایی که برخی گفته اند خطبه فدکیه سخنان علی علیه السلام است و البته آن ها مقام و منزلت این خانواده وحی را نشناختند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: اگر در جامعه زبان و قلب مردم یکی نباشد، یعنی نفاق وارد شده است. حضرت زهرا وقتی متوجه می شود نفاق جامعه را گرفته است وارد میدان شده و تبیین می کند و امروز رهبر انقلاب می فرمایند؛ همه شما به دست خود یک فانوس بگیرید و اطراف خود را روشن کنید و این وظیفه ماست که آن چه را درست فهمیدیم به دیگران یاد بدهیم و لذا حضرت زهرا (س) بعد از این که تشخیص داد حق کجاست وارد عرصه شد و هزینه هم برای آن داد.

وی عنوان داشت: حضرت زهرا (س) در تمام عناوین انسانی یک الگوی شاخص است، سخنوری، شجاعت، تشخیص موضوع، ایستادگی در برابر ظالم، نترسی و .... حضرت الگویی برای ماست. ما که ادعای شیعه بودن حضرت فاطمه (س) را داریم باید دارای این ویژگی ها باشیم و لذا فاطمیه فرصتی برای تربیت خودمان و تطبیق اوصاف خودمان با صفات حضرت زهرا (س) است.

حجت الاسلام امامی بیان داشت: امام باقر (ع) می فرماید: وقتی روز قیامت بشود منادی ای ندا می دهد " «نَکِّسُوا رُءُوسَکُمْ وَ غُضُّوا أَبْصَارَکُمْ حَتَّی تَجُوزَ فَاطِمَهُ بِنْتُ مُحَمَّدٍ عَلَی اَلصِّرَاطِ» سرهایتان را به زیر افکنید، چشمانتان را فرو بندید تا فاطمه دختر پیامبر (ص) از صراط عبور کند و این روز، روز سلطنت فاطمه (س) است.

وی در پایان گفت: حضرت زهرا (س) حقیقت لیلة القدر است و همان گونه که حقیقت این شب برای مردم پوشیده است، فاطمه (س) هم این گونه است و منزلت حضرت در روز قیامت برای مردم مشخص می شود و حضرت در آن روز از خدای متعال اذن و اجازه می گیرد تا دست کسانی که قلوبشان محبت اهل بیت باشد، را بگیرد و وارد بهشت بکند و حضرت شیعیان و محبینش را از دیگران جدا خواهد کرد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha