به گزارش خبرگزاری حوزه، روز گذشته، نشست هم اندیشی حوزه و دانشگاه با حضور مدیر مدرسه علمیه خواهران و رئیس دانشگاه پیام نور در دفتر امام جمعه گناوه برگزار شد.
حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی امام جمعه گناوه در این نشست گفت: ما می توانیم گره گشایی کنیم و سبک و مسیر زندگی مردم را تغییر دهیم و آنها را در یک مسیری قرار بدهیم که برایشان آرامش به وجود بیاید؛ مشکلاتشان حل کنیم.
وی اضافه کرد: باید جامعه به این جا برسد که خود را نیازمند این دو نهاد تربیتی ببینند و رفع مشکلات و ارایه طریق را در دست اینها ببینند؛ ما نتوانستیم کاری کنیم که مردم به ما احساس نیاز کنند.
امام جمعه گناوه تاکید کرد: هر کار فرهنگی نیاز به بستر دارد، ابتدا باید بسترسازی کرد، در زمینه دختران موتورسوار، اول باید فرهنگسازی و قانون را بیان کرد؛ درصد بی حجابی بالاست و ما نتوانستیم تغییر و تحول در فرهنگ جامعه بدهیم
حجت الاسلام رکنی حسینی ادامه داد: حضرت آقا در بیانیه گام دوم وظیفه ما را مشخص کرده است؛ در گام دوم یکی علم و پژوهش، متدین کردن جامعه و اخلاق مداری ست؛ چقدر اخلاق مداری در جامعه داریم؛ مبارزه با فساد وظیفه حوزه و دانشگاه است؛ این ها باعث می شود نتوانیم تغییر فرهنگی داشته باشیم؛ ولی نباید ناامید باشیم و معنایش این نیست که نسبت به وظیفه و مسئولیتمان کوتاه بیاییم.
امام جمعه گناوه در خصوص اهمیت تبلیغات و مدیریت ابراز کرد: در قضیه اعتراضات ته لنجی خبر تا فضای شبکه های معاند رفت، اگر در این قضیه مدیریت انجام نشده بود و همدلی و درک متقابل نبود کافی بود قضایای پیش بیاید. بعضی از تصمیمات باعث می شود که خودمان گره کور به مسائل بزنیم، یک قانون کلان را مصوب می کنند و مسائل منطقه ای را نمی بیند، حتی اگر از آن ها سؤال شود ته لنجی چیست، نمی دانند؛ اول باید حرفای مردم شنیده شود بعد تصمیم گیری و تصمیم سازی شود.
بهرامی سرپرست مدرسه علمیه الزهرا(س) گناوه نیز در این نشست اظهار کرد: چند سال است که حوزه و دانشگاه قریب صد نشست و کرسی آزاد اندیشی با همکاری هم برگزار کردند و ان شاءالله این روند ادامه دار باشد.
وی اضافه کرد: فعالیت اساتید و طلاب حوزه در زمینه تبلیغ و مشاوره ستودنی است اما در زمینه تذکر لسانی به کم حجابان و بی حجابان نیازمند همکاری ارگان های دیگر همچون بسیج و سپاه می باشد.
انتهای پیام
نظر شما