دکتر علی محمد آخوندعلی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز در حاشیه بازدید از نمایشگاه آثار مکتوب طلاب، فضلا و اساتید استان خوزستان بیان داشت: استان خوزستان دروازه ی ورود اسلام و تشیع به ایران است. این منطقه جغرافیایی و تمدنی حتی قبل از اسلام سرآمد و پیشتاز در عرصه علم و دانش بوده و اولین دانشگاه دنیا که همان دانشگاه جندی شاپور معروف است که هنوز آثار آن در ضلع شرقی شهرستان دزفول موجود است و بسیاری از محققین و باستان شناسان به بررسی آثار آن پرداخته اند را در خود جای داده است.
وی افزود: نقطه عطف و اتصال اسلام و ایران و خدمات متقابل بین این دو که باعث انفجاری در توسعه علوم اسلامی و تمدن در ایران بوده، استان خوزستان است. البته خیلی ها تلاش کردند که از خوزستان چهره ی دیگری بسازند که موفق نشده و ان شاء الله نخواهند شد.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این نمایشگاه، بیان کرد: این نمایشگاه نقطه ی آغازین بسیار خوبی است، ولی در این نمایشگاه بسیاری از آثار قدماء و معاصرین وجود ندارد که بنده پیشنهاد می کنم مجموعه مدیریت حوزه علمیه خوزستان این نمایشگاه را به یک نمایشگاه دائمی که دارای تمامی آثار قدما و معاصرین باشد، تبدیل کنند.
وی گفت: با برگزاری نمایشگاه دائمی آثار کامل قدما و معاصرین مانند آیات عظام انصاری ها، معزّی ها، بهبهانی، شوشتری ها و غیره، نه تنها مردم خوزستان با آثار این بزرگان و شخصیت های علمی استان آشنا می شوند بلکه مردم و مسئولین کل کشور و همچنین کشورهای همسایه استان خوزستان مانند عراق، کویت، امارات، بحرین که مراوداتی با این استان از قدیم داشته و دارند با علما و بزرگان استان آشنا می شوند.
آخوند علی خاطرنشان کرد: در واقع برگزاری این نمایشگاه به نفع کل عالم اسلام بوده و باعث افزایش رفت و آمد و تعاملات مردم و مسئولین کشورهای مختلف شده و زمینه را برای توسعه فرهنگ و آثار اسلامی فراهم می کند.
وی در پایان گفت: دانشگاه شهید چمران اهواز آماده هرگونه همکاری تحقیقاتی و پژوهشی با حوزه علمیه خوزستان در این زمینه می باشد.