دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
کریمی جهرمی

آیت الله کریمی جهرمی خطاب به مبلغان گفت: شما به عنوان کسی که در مسیر انبیای الهی و ائمه معصومین علیهم السلام قدم گذاشته‌اید با اخلاق فاضله با مردم روبرو بشوید. همه مردم با هر سطح فرهنگ و دانش و در هر لباس و پوششی عبادالله و برادران ما هستند. برای عباد خدا ارزش قائل باشید و خودتان را بالاتر از مردم ندانید.

به گزارش خبرگزاری حوزه؛ آیت الله کریمی جهرمی در آستانه ماه مبارک رمضان در دیدار جمعی از مبلغین با اشاره به آیه شریفه الَّذینَ یُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ یَخْشَوْنَهُ وَ لا یَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اللَّهَ تبلیغ را کار اصلی انبیای الهی دانسته و گفت: متأسفانه امروز افکاری وجود دارد که منبر رفتن و سخنرانی را خلاف شأن و جایگاه علمی افراد می دانند، اینها القائات شیطانی است، مراجع بزرگ ما افرادی بوده اند که در مواقع مختلف برای مردم به سخنرانی و خطابه می پرداختند و شما هم خداوند را شاکر باشید که توفیق قدم گذاشتن در مسیر انبیای الهی و امامان معصوم علیهم السلام و علمای ربانی را به شما داده است.

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: اول قدم لازم آن است که مبلّغ به دربار الهی بازگردد، از اشتباهات و لغزش های خود توبه و استغفار کند و بعد با دل پاک شروع به صحبت کند تا اثرگذار باشد.

وی به ملزومات امر تبلیغ اشاره کرده و ابراز داشت: نکته اول در این راه و مسیر، اخلاص فی الله است. یک مبلغ اگر می خواهد در قبال این سختی هایی که در این مسیر متحمل می شود به اجر و پاداش الهی برسد، باید نیت خود را برای خدا خالص نموده و هر فکر غیر الهی را از ذهن خود خارج کند. وقتی انسان عمل را برای خدا انجام داد و خدا را ناظر دانست دیگر بر روی منبر مطلبی را که به هدایت مردم و رشد معنوی آنان مربوط نیست، بیان نمی کند؛ اگر تا پایان ایام تبلیغ به این مهم توجه کرده و از آن مراقبت کردید، بدانید که ان شاء الله عمل و تلاش شما مقبول درگاه الهی است و نزد خدای متعال محبوب خواهید بود.

آیت الله کریمی جهرمی شناخت مخاطب و بیان مطالب مستند را دومین عنصر اصلی در تبلیغ دانسته و گفت: یک طلبه که قرار است برای مردم سخنرانی کند باید مطلب را به طور کامل خوانده و فهمیده باشد. یعنی در معانی و لطایف آن آموزه های دینی دقت کرده باشد، مؤیدات آن را در ذهن داشته باشد، و بعد که یقین کرد این مطلب همان چیزی است که نیاز جامعه و مستمعان خصوصا نسل جوان است آن را بیان نماید.

وی توجّه مبلّغ به بایدها و نبایدهای تبلیغ را امری مهم دانست و افزود: بیان مطالبی که سبب ایجاد شک و شبهه و حرف و نقل و چه بسا گریزان کردن مردم از مجامع دینی می‌شود یا مطالبی که در آن شائبه غیبت و تهمت به افراد است، همه از آفاتی است که مدام در کمین سخنرانان و مبلغین است و به همین خاطر نیازمند توجه و دقت جدی از سوی روحانیون می باشد.

آیت الله کریمی جهرمی با اشاره به آیه شریفه اتَّقُوا اللَّهَ وَ قُولُوا قَوْلاً سَدیداً گفت: تقوای الهی را پیشه کنید و برای دلخوشی آدم هایی که اطرافتان هستند، سخن نگویید. در لحظه لحظه ی سخنرانی یاد خدا باشید و بدانید هر جمله ی شما در پیشگاه خدای متعال ثبت و ضبط است و در قیامت باید برای آن پاسخگو باشید.

وی افزود: گفتارتان گفتار استوار و محکم و مبتنی بر گفتار خدا و رسول باشد و از تفسیر به رأی، از تهمت و دروغ و شبهه پراکنی و تفرقه افکنی بین افراد جامعه بپرهیزید. در ایامی که در مناطق مختلف حضور دارید علاوه بر سخنرانی، برای رضای خدا به دنبال حل مشکلات مردم در آن محل باشید تا خدا نیز از شما دستگیری نماید.

این استاد حوزه به سومین عنصر اثر گذار در تبلیغ اشاره کرد و گفت: شما به عنوان کسی که در مسیر انبیای الهی و ائمه معصومین علیهم السلام قدم گذاشته‌اید با اخلاق فاضله با مردم روبرو بشوید. همه مردم با هر سطح فرهنگ و دانش و در هر لباس و پوششی عبادالله و برادران ما هستند. برای عباد خدا ارزش قائل باشید و خودتان را بالاتر از مردم ندانید. این مردم همه فرزندان اهل بیت معصومین علیهم السلام هستند بکوشید که پیامبر گونه و به بهترین نوع با آنان رفتار کنید.

آیت الله کریمی جهرمی در پایان بهترین پاداش در پایان ایام تبلیغی را رضایت حضرت ولی عصر ارواحنافداه دانست و گفت: شادی دل امام زمان علیه السلام و رضایت ایشان از گفتار و کردار شما در این ماه، بهترین پاداش برای شما خواهد بود و امیدوارم با این جایزه بزرگ از این سفر مراجعت نمایید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha