به گزارش خبرگزاری حوزه، شصتمین شماره ماهنامه فرهنگی هنری سرو با عنوان «قصه سرو» بهتازگی توسط موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس منتشر شده است.
نشریه سرو از بخشهای مختلفی تحت عنوان گفتمان، پرسمان، راویان، دیدهبان، یادمان و راهیان تشکیل شده است. در این شماره از ماهنامه سرو سرمقالهای نوشته داوود عامری با تیتر «ششمین سال، شصتمین شماره در «بهار در بهار» امسال» منتشر شده است.
اینمجله در بخش گفتمان، در گفتوگویی با عنوان «مردم سالاری دینی یعنی جمهوری اسلامی» با سید ابراهیم سرپرست سادات عضو انجمن مطالعات سیاسی و انجمن قلم حوزە علمیە قم نسبت دموکراسی با مردم سالاری دینی را بررسی کرده و در ادامه در مقالهای نوشته هادی مرادپیری، به نقش اقتدار در شاخصههای رهبری انقلاب در هدایت اجتماعی پرداخته است. نگاهی به گفتمان انقلاب اسلامی در چارچوب قانون اساسی در مقالهای نوشته حجت الاسلام احمد شفیعی نیا از دیگر مطالب خواندنی گفتمان سرو است.
در بخش پرسمان سرو؛ در گفتوگویی با محمد رحمانی پژوهشگر تاریخ معاصر، همکاری سازمان مجاهدین خلق (منافقین) با رژیم بعث عراق، پیش و پس از ورود سازمان به فاز نظامی را مورد تحلیل و واکاوی قرار داده است و در ادامه در مقالهای تحت عنوان «کوبیدن بر طبل مذاکره» عملکرد نهضت آزادی در جریان جنگ ایران و عراق را مورد بازخوانی قرار داده است. بررسی الگوی نهضت آزادی در رابطه با مستکبران از دیگر مطالب پرسمان سرو است.
در ادامه این نشریه و در بخشهای دیدهبان، یادمان، راهیان و راویان سرو به موضوعاتی همچون روایت نصرالله تابش از شکل گیری هنر دینی پس از انقلاب، گفتاری از دکتر حسن رحیم پورازغدی دربارە آسیبشناسی حوزە ادبیات و رمان و فیلم در انقلاب اسلامی، گزیدهای از شعرهایی از شاعران جوان حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، بازخوانی عملکرد سازمان مجاهدین خلق در ۹ ماه نخست جنگ تحمیلی، سخنرانی شهید مهدی باکری در جمع بسیجیان لشکر عاشورا، سیرە شهید ابوالفضل اسدزاده در گفتوگو با همسر ایشان، روایتی از حضور نیروهای مردمی در دفاع مقدس با عنوان «داشمشتیها در جنگ»، گفتوگو با حمید سلطانی از راویان موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و بازگویی ماجرای شهادتش، نگاهی به یادمانی از شهدا در الجزایر، گذری کوتاه بر اردوهای راهیان نور با عنوان «باید رفت…»
در انتها نیز یادبودی برای شمارە شصتم و ششمین سال انتشار نشریه با حضور اهالی سرو پرداخته شده است.
نظر شما